Είστε εδώ
Home > FAQ news > Δείτε υποτιτλισμένο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis που δεν θα δείξει κανένα ελληνικό κανάλι

Δείτε υποτιτλισμένο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis που δεν θα δείξει κανένα ελληνικό κανάλι

Οι τρεις μάρτυρες του σκανδάλου της Novartis, οι δικηγόροι τους και Έλληνες πολιτικοί μίλησαν στην ελβετική ιταλόφωνη ραδιοτηλεόραση προσφέροντας πολλές από τις πτυχές της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και των αμερικανικών αρχών.  Η άμεση και για πρώτη φορά ενημέρωση από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά των Ελβετών δημοσιογράφων Μαρία Ροζέλι (Maria Roselli) και Μάρκο Ταλιαμπούε (Marco Tagliabue).

Το ντοκιμαντέρ των 77 λεπτών της ομάδας των δημοσιογράφων της εκπομπής Falò προβλήθηκε από το πρώτο κανάλι LA1 της ελβετικής ιταλόφωνης ραδιοτηλεόρασης RSI την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

«Δεν μπορούσα να ανεχτώ ότι μια εταιρεία της χώρας μου εμπλεκόταν σε μια μια τέτοια υπόθεση διαφθοράς», τόνισε στην «Αυγή» η Μαρία Ροζέλι, υπογραμμίζοντας ότι «η δημόσια ελβετική τηλεόραση RSI δεν παρενέβη καθόλου στη δουλειά της ομάδας που εργάστηκε για το ενημερωτικό ντοκιμαντέρ».

Η Ροζέλι και ο Ταλιαμπούε προετοίμαζαν το ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Novartis πάνω από έναν χρόνο και ταξίδευσαν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τους όλους τους πρωταγωνιστές.

Πηγή: avgi.gr

****υγ: για να δείτε το ντοκιμαντέρ υποτιτλισμένο πατήστε πάνω στο εικονίδιο που δείχνει το βέλος στην παρακάτω εικόνα

 

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

4 thoughts on “Δείτε υποτιτλισμένο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis που δεν θα δείξει κανένα ελληνικό κανάλι

  1. ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΟΙ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….

  2. ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΟΙ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΤΕ!!!!

  3. Καιρός δεν είναι να αποκαλυφθεί και το πολιτικό χρήμα στα εξοπλιστικά περιβάλλοντος; Δηλαδή στις ΑΠΕ με τις διπλές επιχορηγήσεις προς όφελος 4-5 μεγάλων ομίλων;

Leave a Reply

Top