Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Δάσκαλε που δίδασκες…Η απάντηση Γώγου για την προκλητική φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Ήμασταν και οι 3 εμβολιασμένοι»

Δάσκαλε που δίδασκες…Η απάντηση Γώγου για την προκλητική φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Ήμασταν και οι 3 εμβολιασμένοι»

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία του γνωστού λοιμωξιολόγου Χ. Γώγου να πίνει καφέ με παρέα χωρίς μάσκες σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, τη στιγμή που το κήρυγμα για μάσκες και αυστηρή τήρηση των μέτρων προς όλους εμάς τους –μη «ακαταδίωκτους»- πολίτες δίνει και παίρνει!

Όπως δήλωσε ο λοιμωξιολόγος στο “thebest“: «Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με 2 συναδέλφους μου σε ανοιχτό χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι. (…)Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου» ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν μόνο εκείνος και οι 2 συνάδελφοι του.

Βέβαια, δεν έχει πει ποτέ ο κ.Γώγος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας ότι από την τήρηση των μέτρων, όπως η μάσκα παντού, εξαιρούνται οι εμβολιασμένοι πολίτες, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά τελικά όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τα εμβολιασμένα μέλη Επιτροπών…

με πληροφορίες από in.gr

Leave a Reply

2 × one =

Top