Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χυδαία επίθεση του Αδ.Γεωργιάδη στην Μαντ. Παπαδοπούλου:”Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει;” (vid)

Χυδαία επίθεση του Αδ.Γεωργιάδη στην Μαντ. Παπαδοπούλου:”Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει;” (vid)

Εκτός εαυτού ο Αδ.Γεωργιάδης λες και τον έθιγε προσωπικά η ανάρτηση του Π.Καμμένου επιτέθηκε με ανοίκειες εκφράσεις στην εκπροσωπο των ΑνΕλλ: «Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο ο Αδ. Γεωργιάδης, στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ στην εκπρόσωπο των ΑνΕλλ, ενώ λίγο μετά άρχισε να φωνάζει: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα» .

Η Μαντ. Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι: «Κάποιο λόγο θα έχει για να τα γράφει όλα αυτά κ. Γεωργιάδη! Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε», ενώ όταν απευθυνόμενη στον Άδ.Γεωργιάδη του ζήτησε “να μην ωρύεται”, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι “θα ωρύομαι όσο θέλω όταν προσβάλλουν την υπόληψή μου“…

Αφορμή για το απίστευτο επεισόδιο έδωσε η on air κόντρα σχετικά με τη χθεσινή ανάρτηση – απάντηση του Πανου Καμμένου στην πρωτοβουλία βουλευτών της ΝΔ να φέρουν το θέμα του ταξιδιού του στο Μόντε Καρλο στη Βουλή για κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρότι υπήρχε επισημη προσκληση στον Π Καμμένο…

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

19 − one =

Top