Είστε εδώ
Home > FAQ news > Upd: Χρειάστηκαν 2,5 μέρες για να πληροφορηθεί η Μαρέβα Μητσοτάκη ότι ο Φουρθιώτης δημοσιεύει συνέντευξή της αλλά λίγες ώρες για να ανακαλύψει πάλι … “πόλεμο λάσπης”

Upd: Χρειάστηκαν 2,5 μέρες για να πληροφορηθεί η Μαρέβα Μητσοτάκη ότι ο Φουρθιώτης δημοσιεύει συνέντευξή της αλλά λίγες ώρες για να ανακαλύψει πάλι … “πόλεμο λάσπης”

Χρειάστηκαν περισσότερο από 48 ώρες για να … πληροφορηθεί η κ Μαρέβα Μητσοτάκη ότι ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης δημοσίευσε στο φύλλο της Κυριακής, “αποκλειστική συνέντευξή” της – όπως ισχυρίζεται – αλλά μόνον λίγες ώρες, από τότε που 2-3 Μέσα και τα social media ανέδειξαν το θέμα, για να ανακαλύψει πάλι … “πόλεμο λάσπης”! Σημειώνεται ότι πρόκειται για δημοσίευμα – “αγιογραφία” που αποθεώνει την πρωθυπουργική σύζυγο!

Ας είναι …

Αρνείται λοιπόν ότι έδωσε συνέντευξη και κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης» η σύζυγος του Πρωθυπουργού. Άγνωστο αν η φράση σε «πόλεμο λάσπης» αναφέρεται στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη που κυκλοφόρησε την εφημερίδα του την περασμένη Κυριακή, διαφημίζοντας ότι πήρε συνέντευξη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» σημειώνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με μήνυμά της στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη προβλήθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Μαρέβα στα Αποκαλυπτικά

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για τη δική της Ελλάδα. Την καθημερινότητά της αλλά και τα επιχειρηματικά της σχέδια» είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος του ολοσέλιδου θέματος με την υπογραφή του Μένιου Φουρθιώτη. «Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!» γράφει εισαγωγικά ο παρουσιαστής. Με το «μιλώντας μας» ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αποκλειστική συνέντευξη.

Μαρέβα στα Αποκαλυπτικά

ΥΓ: Λίγη ώρα αργότερα, ο υπόδικος Φουρθιώτης, που στο κυριακάτικο φύλλο είχε φροντίσει να παρουσιάσει τη συνέντευξη «αγιογραφία» της Μαρέβας θέλησε να αποκατατστήσει την αλήθεια γράφοντας στο Instagram Story του μεταξύ άλλων πως ο… δαίμων του τυπογραφείου ευθύνεται που δεν γράφτηκε στο άρθρο της εφημερίδας πως πρόκειται για παλαιότερη συνέντευξή της στους Financial Times.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη:

«Ένα από τα γνήσια παράδοξα της Ελληνικής κατάστασης είναι η ανθρωποφαγία Μπορεί να είναι εύκολο να παραπλανηθούν κάποιοι σχετικά με συγκεκριμένες πολιτικές, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πεισθεί η πλειοψηφία όταν γνωρίζει πως συνήθως η αναξιοπιστία του κάθε κακεντρεχή μπορεί να είναι ίδιο του χαρακτήρα τους.
Έτσι, προς κάθε κακοπροαίρετο και με αίσθημα «ανθρωποφαγίας» ρίχνει λάσπη για να τραβήξει ξανά τα βλέμματα επάνω του. Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον Πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!»

 

Πηγή: documentonews.gr

 

 

 

Leave a Reply

one × two =

Top