Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Χουάν Ραμόν Ρότσα : «Εγώ είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα, τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Άντεξαν, έκαναν μεταρρυθμίσεις και έσωσαν την κατάσταση στην χώρα»

Χουάν Ραμόν Ρότσα : «Εγώ είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα, τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Άντεξαν, έκαναν μεταρρυθμίσεις και έσωσαν την κατάσταση στην χώρα»

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, μιλώντας στην εφημερίδα της Αργεντινής «Puntal».

Ο ίδιος μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα σημειώνοντας ότι «για μένα είναι μία παγκόσμια αλυσίδα. Είχαμε κι εμείς μία βάρβαρη κρίση, κάτι με το ”κοραλίτο”, το 2015. Θυμάμαι που ήμουν σε ένα νησί σε τεχνική σχολή και ξαφνικά έκλεισαν οι τράπεζες. Θυμήθηκα το 2001 τι είχε συμβεί στην Αργεντινή, παρόλο που δεν ήμουν εκεί».

«Εδώ ήταν πολύ μεγάλο, αν και η διαφορά με την Αργεντινή είναι ότι ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και υπάρχουν πολλά οφέλη. Δεν υπάρχει πληθωρισμός, υπάρχει ένα ισχυρό νόμισμα όπως το ευρώ και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή» τόνισε ο 67χρονος Ρότσα.

«Στη συνέχεια ήρθε η αλλαγή στην κυβέρνηση, ήρθε ένας αριστερός πρωθυπουργός. Εγώ είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα, τον προηγούμενο πρωθυπουργό, ο οποίος είχε μαζί του τον Ελληνοαργεντινό υπουργό Άμυνας, Κώστα Ήσυχο. Άντεξαν, έκαναν μεταρρυθμίσεις και έσωσαν την κατάσταση», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού.

 

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

four + 16 =

Top