Είστε εδώ

Χοντρό “άδειασμα” … στο κυβερνητικό αφήγημα από τα ΙΕΚ που ζητάνε το δίκιο τους! «Η διαδικασία αυτή (πλατφόρμες) μας επιβλήθηκε από το υπουργείο»

“Φύλλο και φτερό” το κυβερνητικό αφήγημα …

O επιστημονικός διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, εκπροσωπώντας τα ΙΕΚ που συμμετείχαν στο σκανδαλώδες πρόγραμμα τηλεκατάρτησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων είπε σε συνέντευξή του, πως το υπουργείο Εργασίας «επέβαλε» τις πλατφόρμες για την υλοποίηση του προγράμματος και πως αυτή η διαδικασία δεν ήταν επιλογή των ΙΕΚ που συμμετείχαν.

Ο κ. Καστρινάκης με αυτή του την καταγγελία στον Realfm ανατρέπει ολόκληρο το αφήγημα της κυβέρνησης. «Η διαδικασία αυτή μας επιβλήθηκε από το υπουργείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο κ. Βρούτσης απέβλεπε στην εμπλοκή συγκεκριμένων εταιρειών που λειτούργησαν ως πλατφόρμες του συγκεκριμένου προγράμματος.

Ο κ. Καστρινάκης μάλιστα ζήτησε να αποζημιωθούν οι επιστήμονες και οι ομάδες εργασίας που έκαναν άψογα την δουλειά τους, ενώ απέδωσε το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στις εταιρείες-«πλατφόρμες» που επέλεξε ο κ. Βρούτσης.

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *