Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χείμαρρος ο Κρέτσος: “Στη ΝΔ πουλάνε αέρα κοπανιστό – Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας (Video) “

Χείμαρρος ο Κρέτσος: “Στη ΝΔ πουλάνε αέρα κοπανιστό – Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας (Video) “

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ για τις υπεκφυγές και τις υπαναχωρήσεις τις προκειμένου να αποφύγει ο αρχηγός της Κυρ. Μητσοτάκης την συμμετοχή του σε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Λεύτερης Κρέτσος το απόγευμα από την ΕΡΤ και την εκπομπή “Μπροστά στα Γεγονότα”.

«Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην ΕΡΤ και συνέχισε λέγοντας: «μας ενδιαφέρει να υπάρξει αντιπαράθεση καθώς οι πολίτες έχουν δικαίωμα να μάθουν τι διακυβεύεται την επομένη των εκλογών».

Σε αυτό το μήκος κύματος έκανε λόγο για «περιφρόνηση του κ. Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό» αναφορικά με το δικαίωμά του να ενημερωθεί για τις διαφορές στο πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. «Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να μάθει. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο».

Αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ υπογράμμισε πως ο Κ. Μητσοτάκης: «τώρα μιλά μόνο για μεταρρυθμίσεις, μεταθέτει το θέμα της φορολογίας σε βάθος διετίας και αφού εξασφαλίσει την εύνοια των Βρυξελλών θα δει τι θα κάνει. Τα μέτρα που έχουμε εξαγγείλει εμείς είναι όλα κοστολογημένα».

Όσον αφορά το κυβερνητικό έργο, είπε: «Είμαστε μια κυβέρνηση πρωταθλήτρια στις μεταρρυθμίσεις και με την καλή και με την κακή της εκδοχή. Είμαστε πυλώνας σταθερότητας και δεν πρέπει οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Έχουμε βγει από τα μνημόνια με αυξημένο έλεγχο των δημοσιονομικών και σχεδιάζουμε την επόμενη τετραετία. Έχουμε υψηλότερους στόχους από την ευρωζώνη και όλοι οι μακροοικονομικοί δείκτες εμφανίζουν ουσιαστική βελτίωση», σημείωσε ενώ χαρακτήρισε Αρμαγεδδώνα το πρόγραμμα της ΝΔ.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

six + eighteen =

Top