Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Χαμός στη Βουλή με άγριο “ξύλο” Μεϊμαράκη στον Άδωνι! “Εσύ και ο αρχηγός σου πάτε να διαλύσετε το κόμμα που σας δέχτηκε”!

Χαμός στη Βουλή με άγριο “ξύλο” Μεϊμαράκη στον Άδωνι! “Εσύ και ο αρχηγός σου πάτε να διαλύσετε το κόμμα που σας δέχτηκε”!

Σε “μαλλιοτράβηγμα” εξελίχθηκε πηγαδάκι βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στους διαδρόμους της Βουλής, το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που στην αίθουσα της ολομέλειας συζητούνταν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

Σϋμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το altsantiri.gr παριστάμενοι ανέφεραν ότι ο πρώην αρχηγός του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης φώναξε σε πολύ υψηλούς τόνους στον Άδωνη Γεωργιάδη: “Εσύ και ο αρχηγός σου (σ.σ. Σαμαράς) πάτε να διαλύσετε το κόμμα. Ένα κόμμα που σας δέχτηκε“.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του altsantiri.gr, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε εξίσου υψηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τα ακριβή του λόγια.

Μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε και οι τόνοι έπεσαν.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διέψευσε την είδηση, λέγοντας πως σήμερα δεν συναντήθηκε καν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. 

Πηγή:  altsantiri.gr

Leave a Reply

Top