Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέο σόου Κασιδιάρη στη Βουλή – Προσπάθησε να “μπουκάρει” στο γραφείο του Ν. Βούτση (βίντεο)

Νέο σόου Κασιδιάρη στη Βουλή – Προσπάθησε να “μπουκάρει” στο γραφείο του Ν. Βούτση (βίντεο)

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2019), επειδή υποδέχτηκε τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Ειδικότερα, την ώρα της συνάντησης του Προέδρου της Βουλής με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε, ακολουθώντας τη συνήθη τακτική του κόμματος, να στήσει επεισόδιο για λίγη δημοσιότητα έξω ακριβώς από το γραφείο του Προέδρου.

Μόλις τελείωσαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εξωτερικών της γείτονος και ενώ είχαν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πήγε έξω από το γραφείο και άρχισε να διαμαρτύρεται για την επίσκεψη του Ντιμιτρόφ.

Η είσοδος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποφεύχθηκε από την παρέμβαση της Φρουράς, ενώ ο βουλευτής με το κινητό κατέγραφε τα πάντα και τα ανήρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube από το περιστατικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται έξω από το γραφείο και να λέει «εγω θέλω να φωνάζω το Μακεδονία ξακουστή και να ακούει ο Σκοπιανός, υπάρχει πρόβλημα;».

Λίγο αργότερα, κι ενώ διατύπωσε μεγαλοφώνως παράπονα επειδή δεν ενημερώθηκαν, όπως υποστήριξε, τα κόμματα για τη συνάντηση, ανέβασε βίντεο που τραβούσε… διακριτικά με το κινητό του τηλέφωνο, στο λογαριασμό του στο Youtube.

Δείτε το βίντεο

Πηγές: newsit.gr, 

ethnos.gr

 

Leave a Reply

1 × 4 =

Top