Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Χαμός με το facebook: Έριξε τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» για την καυστική ανάρτηση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Χαμός με το facebook: Έριξε τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» για την καυστική ανάρτηση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος έχει προκληθεί, μετά τη κίνηση του facebook να ρίξει τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» Σπύρου Μιχαλόπουλου. Όπως όλα δείχνουν , κάποιοι ενοχλήθηκαν από την ξεκάθαρη στάση του να υπερασπιστεί την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης έγραψε στο προφίλ του «η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της, άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Η παραπάνω τοποθέτηση ενόχλησε κάποιους με αποτέλεσμα η κοινωνική πλατφόρμα να αποκλείσει το προφίλ του σκηνοθέτη. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστή, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς και προχώρησαν σε αναφορές.

Το περιστατικό σχολίασε δηκτικά η Έλενα Ακρίτα. «Το fb απέκλεισε για 24 ώρες τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο (Άγριες Μέλισσες μεταξύ πολλών άλλων) γιατί με τον – γνωστό σε εμάς τους φίλους του – ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο, καυτηρίασε την άθλια στάση του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην κυρία Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Επώνυμοι κι ανώνυμοι υπερασπιστές του φερόμενου ως βιαστή, καθυβρίσαν τον Σπύρο με χυδαιότητες και χαρακτηρισμούς που δεν τους χωράει ανθρώπου νους. Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λόγιος με βαθιά μόρφωση, υψηλό ήθος και προοδευτικές αντιλήψεις.

Στέκομαστε στο πλευρό του, είμαστε #μετονΣπύρο».

Ο ίδιος, στην τελευταία ανάρτησή του πριν το «ρίξιμο» του προφίλ του από το facebook, σχολίασε καυστικά τα μηνύματα των διαδικτυακών του φίλων που ενοχλήθηκαν από την στάση του.
πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

5 × four =

Top