Είστε εδώ
Home > FAQ news > #cancel_efood: Η Μαρέβα Μητσοτάκη θα οδηγήσει στα δικαστήρια τον Βαξεβάνη… για κάτι που δεν έγραψε

#cancel_efood: Η Μαρέβα Μητσοτάκη θα οδηγήσει στα δικαστήρια τον Βαξεβάνη… για κάτι που δεν έγραψε

Με ανάρτησή της στο twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού βλέπει συκοφάντησή σε ρεπορτάζ του Documento για τον ιδιοκτήτη της e-food, και όχι για την εταιρεία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια.

Η πρόθεση της e-food να αλλάξει βίαια τις συμβάσεις εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενούς της διανομείς, οδήγησε σε ένα τεράστιο κύμα οργής κατά της εταιρείας, αλλά και κατά της κυβέρνησης, καθώς το πρόσφατο αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη πατάει κυριολεκτικά πάνω στους εργαζόμενους, αφού ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για τέτοιες αλλαγές. 

Την ίδια στιγμή, πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν άμεσα απαντήσεις σχετικά με την ιδιοκτησία της e-food. Τότε, άρχισαν και οι αποκαλύψεις για το πού ανήκει η εταιρεία. Συγκεκριμένα το documentonews.gr ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως «στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της e-food δηλαδή, ως διευθύνων σύμβουλος εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης. Ιδρυτής της εταιρείας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδερφός του Παμίνος Κυρκίνης για τον οποίο έχουν υπάρξει ουκ ολίγα διθυραμβικά δημοσιεύματα. Με τον Κωνσταντίνο Κυρκίνη συνδέεται προσωπικά το πρωθυπουργικό ζεύγος. Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr ο Κωνσταντίνος – Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως βιτρίνα της κυρίας Μητσοτάκη».

Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται όμως και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε σήμερα με μια ανάρτηση στο twitter, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, για κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν ανέφερε ποτέ. Συγκεκριμένα, η κ. Γκραμπόφσκι τονίζει πως «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντέδρασε στην ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με μια δικά του ανάρτηση και προανείγγειλε συνέχεια της έρευνας των δημοσιογράφων της εφημερίδας. Ανέφερε πως «η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο Documento της Κυριακής».

Με πληροφορίες από την avgi.gr

Leave a Reply

5 + sixteen =

Top