Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Bullying” από σαμαρικούς καταγγέλλει ο Αντώναρος: Δεν δέχομαι απειλές

“Bullying” από σαμαρικούς καταγγέλλει ο Αντώναρος: Δεν δέχομαι απειλές

Σε μία νέα σκληρή ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος, “φωτογραφίζοντας” τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος είναι πάνω από 40 χρόνια στη ΝΔ, “δεν έβγαινα κι έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Ούτε φιλούσα κατουρημένες ποδιές για να γυρίσω“.

Παράλληλα, όμως, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος καταγγέλλει ότι “όσοι σπαταλούσαν πολύτιμο χρόνο…προβαίνοντας σε παρανομίες” διοχετεύουν εναντίον του απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος του. “Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ” ξεκαθαρίζει.

Όλη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Αγνοω και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου που διοχετεύουν από τα γνωστά τους όργανα όσοι σπαταλούσαν πολύτιμο χρονο…προβαίνοντας σε παρανομίες

Γιατί:

() Δεν έχω τίποτε να φοβηθω. Τρεις επαγγελματικές διαδρομές πεντακάθαρες.

() Σαράντα τόσα χρόνια είμαι στη Νεα Δημοκρατία. Αταλάντευτα. Δεν έβγαινα κι έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα.Ουτε φιλούσα κατ….ες ποδιές για να γυρίσω.

() Ακριβώς γι αυτό δεν δέχομαι οδηγίες από κανένα. Κι ούτε καποιος μπορει να μου πει στοπ. Την ελευθερία της σκέψης και του λόγου μου δεν την διαπραγματευομαι. Ετσι απλα.

Όσο για τα δήθεν σχέδια «διάσπασης», ας καγχάσω. Είπαμε. Εγω (και πολλοί άλλοι) είμαστε στο σπίτι μας. Αλλοι ανοιγοκλείνουν τις πόρτες.

Ας περιμένουμε να δούμε ποιος θα βγει πρώτος.

Καλο Σαββατοκύριακο»

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top