Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μπούλινγκ” από την ΠΟΕΔΗΝ για να μην συμμετέχουν στην αξιολόγηση καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία! Ηχητικο “ντοκουμέντο” !

“Μπούλινγκ” από την ΠΟΕΔΗΝ για να μην συμμετέχουν στην αξιολόγηση καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία! Ηχητικο “ντοκουμέντο” !

Η Δέσποινα Τσατσούλη που είναι προϊσταμένη στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα» μίλησε Στο Κόκκινο και την Αλεξάνδρα Χρηστακάκη αναφορικά με τις απειλές που δέχονται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για να μην συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στη διαδικασία της αξιολόγησης. Και σε κατ’ ιδίαν επαφές έλεγαν στους εργαζόμενους ψευδώς ότι η διαδικασία της αξιολόγησης θα γίνει «βάσει του νόμου Μητσοτάκη» ενώ ξεκίνησαν και τις απευθείας αλλά και άμεσες απειλές προς όσους ενημέρωναν τους υφισταμένους τους ή σε όσους κατέθεταν τα φύλλα αξιολόγησης. Ενώ προσπαθούσαν να εμποδίσουν ακόμα και την διαδικασία κατάθεσης του φύλλου αξιολόγησης.
H κα Τσατσούλη αναρωτήθηκε που ήταν όλοι αυτοί που τώρα αντιδρούν με ψέματα και απειλές όταν έκλεισαν δύο νοσοκομεία στην περιοχή τους.

Πηγή: stokokkino.gr

Leave a Reply

Top