Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αξιοθρήνητη εμφάνιση Θεοχάρη στο BBC! Πως Βρετανίδα δημοσιογράφος τον κόλλησε στον τοίχο για την “καραντίνα” στα 7 ελληνικά νησιά! (vid)

Αξιοθρήνητη εμφάνιση Θεοχάρη στο BBC! Πως Βρετανίδα δημοσιογράφος τον κόλλησε στον τοίχο για την “καραντίνα” στα 7 ελληνικά νησιά! (vid)

Κυριολεκτικά στον τοίχο … κόλλησε η Βρετανίδα δημοσιογράφος του BBC τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη σε συνέντευξη που του πήρε με αφορμή την “καραντίνα” 14 ημερων που έθεσε η κυβέρνησή της για όσους επιστρεφουν στην χώρα τους από διακοπές σε 7 ελληνικά νησιά.

Ο υπουργος της κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται στο βίντεο κυριολεκτικά να “παραπαίει” απροετοίμαστος καθώς δεν περίμενε τις αιχμηρές δημοσιογραφικές ερωτήσεις από την έμπειρη συνάδελφο, μαθημένος προφανώς στα καλοταϊσμένα ελληνικά ΜΜΕ της λίστας Πέτσα! Αποτέλεσμα: ένα επικοινωνιακό Βατερλώ, και μια τραγική παρουσία Ελληνα υπουργού στο παγκόσμιας εμβέλειας και κύρους βρετανικό δίκτυο του BBC που διέσυρε την Ελλάδα ακόμα περισσότερο μετά την απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να θεσει σε καραντίνα όσους επιστρέφουν απο τα εφτά ελληνικά νησιά. Λίγο αργότερα βεβαια ακολούθησε και παρόμοια απόφαση και της Ολλανδικής κυβέρνησης. Ο χαρακτηριστικός διάλογος που αποκαλύπτει το μέγεθος της τραγικής κυβερνητικής ανεπάρκειας όπως αποτυπώθηκε στο κανάλι του BBC :

Δημοσιογράφος: Πόσα κρούσματα υπάρχουν στα 7 νησιά που επιβλήθηκε καραντίνα σε σχέση με το Ην Βασίλειο?
Υπουργός: Δεν ξέρω ακριβώς θα σας απαντήσω.
Δημοσιογράφος: Μα αν είναι λιγότερα κρούσματα τότε γιατί η αγγλική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα?
Υπουργός: Δε σχολιάζω…

One thought on “Αξιοθρήνητη εμφάνιση Θεοχάρη στο BBC! Πως Βρετανίδα δημοσιογράφος τον κόλλησε στον τοίχο για την “καραντίνα” στα 7 ελληνικά νησιά! (vid)

  1. Τραγικοί αυτοί που τον τοποθέτησαν εκεί!!! Πιο τραγικό όμως είναι που μας διασύρει παγκοσμίως!!! Τραύλιζε γιατί κατάλαβε ότι δεν είχε απέναντί του τα μπουκωμένα δημοσιοκαφράκια!!! Άλλος ένας “λεβεντουπουργός”…………

Leave a Reply

1 + 19 =

Top