Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άτυπο “βάπτισμα του πυρός” για την “Κίνηση των τριών” αποκαλύπτει ο Ευάγγελος Αντώναρος! “Συναντηθήκαμε και συντονίσαμε τις κινήσεις μας”

Άτυπο “βάπτισμα του πυρός” για την “Κίνηση των τριών” αποκαλύπτει ο Ευάγγελος Αντώναρος! “Συναντηθήκαμε και συντονίσαμε τις κινήσεις μας”

Σε μία αποκάλυψη για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του νέου φορέα προχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, που δεν έχει κρύψει ότι συζητάει την επόμενη κίνησή του στην πολιτική σκηνή με την ανεξάρτητη πλέον βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα και τον πρώην επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Νίκο Καραχάλιο, έκανε λόγο για μία νέα συνάντηση της “Κίνησης των Τριών” στην οποία μεταξύ άλλων “προγραμματίσαμε τις εμφανίσεις μας στα μέσα ενημέρωσης το αμέσως επόμενο διάστημα, αποφασίσαμε τις επόμενες πολιτικές μας πρωτοβουλίες, [..[ σχεδιάσαμε τα επόμενα μας βήματά σε θεσμικό και οργανωτικό επίπεδο“.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

“Η Κίνηση των Τριών — Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος, Νίκος Καραχάλιος — ολοκληρώσαμε προ ολίγου αλλη μια ιδιαίτερα ενδιαφερουσα κι αποτελεσματική τρίωρη συναντηση. Μεταξύ των άλλων:

() καναμε αξιολογηση των δημόσιων παρεμβάσεων μας
() προγραμματίσαμε τις εμφανίσεις μας στα μέσα ενημέρωσης το αμέσως επόμενο διάστημα,
() αποφασίσαμε τις επόμενες πολιτικές μας πρωτοβουλίες
() αξιολογήσαμε τις επαφές μας με εκατοντάδες στελέχη και πολίτες που επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας
() σχεδιάσαμε, τέλος, τα επόμενα μας βήματα σε θεσμικό και οργανωτικό επίπεδο.

ΕΜΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Είμαστε εδώ.
Είμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί”.

Leave a Reply

Top