Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ατόπημα Πορτοσάλτε για τους δημοσιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών» (vid)

Ατόπημα Πορτοσάλτε για τους δημοσιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών» (vid)

Αρκετά εκνευρισμένος φάνηκε ο Άρης Πορτοσάλτε από την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου που του «την έλεγε» κατά τη σημερινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, πέφτοντας σε ένα αντισυναδελφικό ατόπημα, βάζοντάς τα αυτή τη φορά με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Μετά και τις φαεινές του ιδέες, περί σύνταξης μόνο εμβολιασμένων, από τις οποίες «έφαγε χ» ακόμα και από το δίδυμο Αναστασοπούλου – Οικονόμου, ο κ. Πορτοσάλτε, φανερά τσιτωμένος έφτασε σε μια απρέπεια, αποκαλώντας τους δημοσιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών», «φωνή της Κουμουνδούρου».

Συγκεκριμένα, δεν λογάριασε κανέναν, και με πλήρως αντισυναδελφικό τρόπο, σχολίασε το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΕφΣυν», με το ατόπημα: «απαντήσαμε τώρα στη φωνή της Κουμουνδούρου».

Ακολούθησε αμηχανία από τη μεριά των δημοσιογράφων της εκπομπής του ΣΚΑΪ…

One thought on “Ατόπημα Πορτοσάλτε για τους δημοσιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών» (vid)

  1. Μα πως γίνεται αυτός ο κύριος να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα παράλογα ,που δεν θα σκεφτόταν ανθρώπου νους,πάρα μόνο αν είχε απωθημένα και σίγουρα όχι καλή ζωή;;; Γιατί ,όταν τα βάζουμε με όλους και με όλα,εκτός από τον εαυτόν μας,γιατί εκεί έγκειται το πρόβλημα,σημαίνει ότι δεν έχουμε καλή ζωή και μ’ αυτό το τρόπο αντικατροπτιζουμε εμάς!!! Καλό θα ήταν να το κοιτάξει!!! Μια γνώμη ειδικού ,ποτέ δεν έβλαψε!!!

Leave a Reply

one × 5 =

Top