Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ατομική ευθύνη … λάστιχο! Πέτσας: Δεν υπάρχει λόγος καραντίνας για τον πρωθυπουργό-Είχε κάνει τεστ πριν και μετά τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο ( Αλλά ο Πολάκης τρώει με φίλους και κάνει δηλώσεις χωρίς μάσκα…)

Ατομική ευθύνη … λάστιχο! Πέτσας: Δεν υπάρχει λόγος καραντίνας για τον πρωθυπουργό-Είχε κάνει τεστ πριν και μετά τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο ( Αλλά ο Πολάκης τρώει με φίλους και κάνει δηλώσεις χωρίς μάσκα…)

Λάστιχο η … ατομική ευθύνη, για τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο Στέλιος Πέτσας φέρνει στη μνήμη αυτό που συνήθιζαν να μας λένε οι παλιοί διευθυντές των εφημεριδων, ότι … “ο εκάστοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος παίζει τον ρόλο του … επίσημου ψεύτη”!

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας του Πρωθυπουργού” τονίζει ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη γνωστοποίηση ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και λόγω του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση μαζί του το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου. Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας”

Δεν ξέρουμε ποιοι … “ειδικοί” έκαναν αυτη την εισήγηση, υπενθυμίζεται όμως πως σύμφωνα με τους σοβαρούς ειδικούς, ο ιός χρειάζεται περίοδο μέχρι και 10 ημερών στον οργανισμό για να διαγνωστεί στο τεστ.

Leave a Reply

17 + 1 =

Top