Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Αθλιότητα ( του Νίκου Μπογιόπουλου )

Αθλιότητα ( του Νίκου Μπογιόπουλου )

Άμεση ήταν η αντίδραση του γνωστού δη,οσιογράφου στο περοστατικό που συνέβη το μεσημέρι στην οικία του Μικη Θεοδωράκη στην πεειοχή της Ακρόπολης. Με ανάρτηση στον ιστότοπο imerodromos.gr ο Νίκος Μπογιόπουλος επιόθεται σε αυτούς που προέβησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια:

Αυτοί που πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη είναι ηλίθιοι. Η’ είναι προβοκάτορες. Η’ έχουν εμποτιστεί με την ίδια «λογική» εκείνων των φασιστών που υποτίθεται ότι αντιμάχονται.

Είναι άλλο πράγμα η διαφωνία, η κριτική, ακόμα – ακόμα η (πολιτική) πολεμική για τη θέση του Θεοδωράκη για το «Σκοπιανό» – διατυπωμένη με επιχειρήματα και με σεβασμό στην ιστορία του Μίκη και στην Τέχνη του – και είναι άλλο πράγμα να κλείνεις αυτιά χρωματίζοντας ντουβάρια με φαιότητες.

Αν επομένως σημαίνει κάτι αυτό το «Α» που έγραψαν στο τοίχο του σπιτιού οι συγκεκριμένοι είναι ότι πρόκειται για «Ανόητους» που διέπραξαν «Αθλιότητα».

ΥΓ: Υπενθυμιζεται οτι ο Νίκος Μπογιόποπυλος με άλλο άρθρο του πριν από λίγες ημερες ( μαζί με τον Παν Θεοδωρόπουλο ) είχε επικρίνει σφοδρά την απόφαση του Μικη Θεοδψράκη να συμμετέχει σε ένα συλλαλητηριο με ακροδεξιούς και φασιστικά στοιχεία, και τον είχε καλέσει να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην δώσει το παρών άυριο

Leave a Reply

Top