Είστε εδώ

“Αθλιότητα” Λεβέντη: Είπε στον Κουρουπλή “μην ξεχάσεις τα χειρόγραφά σου …”

Σε μια απίστευτη αθλιότητα που φθάνει στο όριο του bullying προέβη ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασ Λεβέντης, εις βάρος του συναδέλφου του, βουλευτή και υπουργού της κυβέρνησης Παναγιώτη Κουρουπλή, σήμερα σε εκδήλωση του συλλόγου Ελπίδα…
Ο … Λεβέντης σε μια ακόμα επίδειξη αμοραλισμού και ελλείμματος κάθε μέτρου ηθικής και αισθητικής αναστολής στον πολιτικό του λόγο, είπε στον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή:«Και μην ξεχάσεις να πάρεις τα χειρόγραφά σου»!!!
Η Θ. Φωτίου σηκώθηκε όρθια για να αντιδράσει ενώ τη συγκράτησε ο υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ ο οποίος φώναξε: «Τι πράγματα είναι αυτά…» ενώ από το βάθος της αίθουσας κάποιος φώναξε «Ντροπή».

Ο Λεβέντης ξεφεύγει αυτή τη φορά από τα όρια καθώς άγγιξε το σημείο μηδέν της ανθρώπινης αξιοπρέπειας προσβάλλοντας έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες.
ΥΓ. Δεν αρκεί μια εκ των υστέρων συγνώμη του στυλ … ” Κύριε Νίκο μου, άνθρωπος είμαι μου ξέφυγε δεν το εννούσα…”. Αντίθετα περιμένομε να δούμε ανάλογη ευαισθητοποίηση στο “κυνήγι” και τον καταεξεφτελισμό του φορέα αυτής της πολιτικής ρητορικής ( που άλλωστε έχει δώσει πολλά παρόμοια δείγματα αμοραλισμού στην μεχρι τωρα πορεία του ), όχι μόνον από το Mega, που και για ευνόητους … λόγους θα το κάνει, αλλά και από τα άλλα κανάλια, όπως ο ΣΚΑΙ, που έχει επενδύσει στο αίτημά του για … Οικουμενική! Να τον χαίρονται τον … “λαγό”!!!
Πηγή: newspost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *