Είστε εδώ

Άριστοι στα … λόγια: Νέο φιάσκο του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη στο διαγωνισμό για το ΑΣΕΠ – Φωτοτύπησαν λάθος τα θέματα!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που διενεργήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (4/3).

Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, η κυβέρνηση των αρίστων – κατά τα άλλα – διοργάνωσαν το διαγωνισμό με…. λάθος φωτοτυπημένα τα θέματα για τους υποψηφίους!!

Σε κοινή τους δήλωση ζητούν από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη να ζητήσει μια συγγνώμη – έστω και υποκριτική – για το φιάσκο του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασφάλεια πουθενά στην Ελλάδα του Μητσοτάκη: Νέα επίθεση μετά τον Βαρουφάκη, δέχτηκε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έστηνε ένα προεκλογικό εμπόριο ελπίδας για χιλιάδες υποψηφίους χωρίς να διασφαλίζει πόσοι θα διοριστούν, πότε και πού. Η κυβέρνηση ετοίμαζε σε προεκλογικό χρόνο έναν γραπτό διαγωνισμό – μαμούθ, χωρίς να πείθει για την ετοιμότητά της», αναφέρεται αρχικά στη δήλωση τους.

Και συνεχίζει λέγοντας πως το «ψηφιακό και επιτελικό κράτος» των Αρίστων της ΝΔ δεν κατάφερε να φωτοτυπήσει σωστά τα θέματα για τους υποψηφίους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να βγάλει ανακοίνωση το ΑΣΕΠ που αναφέρει «ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73) η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή.

«Βγείτε και παραδεχθείτε ότι είστε ανίκανοι να διοργανώσετε ακόμη και μια στοιχειώδη διαγωνιστική διαδικασία.

Βγείτε και ζητήστε μια συγνώμη -έστω και υποκριτική, όπως συνηθίζετε στο κόμμα σας- από τους χιλιάδες υποψηφίους για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.

Ή μήπως φταίμε όλοι μαζί κ. Βορίδη;​», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το λέγαμε, το φωνάζαμε με κάθε τρόπο. Με ανακοινώσεις, με επίκαιρες ερωτήσεις, με αρθρογραφία στον τύπο: Η κυβέρνηση της ΝΔ έστηνε ένα προεκλογικό εμπόριο ελπίδας για χιλιάδες υποψηφίους χωρίς να διασφαλίζει πόσοι θα διοριστούν, πότε και πού. Η κυβέρνηση ετοίμαζε σε προεκλογικό χρόνο έναν γραπτό διαγωνισμό – μαμούθ, χωρίς να πείθει για την ετοιμότητά της. Είναι η πρώτη φορά στα 30 χρόνια λειτουργίας του θεσμού που νομοθέτησε ο αείμνηστος Αναστάσιος Πεπονής επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου -και καταψήφισε τότε η ΝΔ!- που γίνεται γραπτός διαγωνισμός στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου.

Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός κ. Βορίδης μας αγνόησαν προκλητικά. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ που αναφέρει «ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73) η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων» αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των καταγγελιών πολλών υποψηφίων, αλλά κυρίως αποτελεί επιβεβαίωση της πρωτοφανούς ανικανότητας της κυβέρνησης.

Με πληροφορίες από ieidiseis.gr

Μια σκέψη στο “Άριστοι στα … λόγια: Νέο φιάσκο του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη στο διαγωνισμό για το ΑΣΕΠ – Φωτοτύπησαν λάθος τα θέματα!

  1. Ωραιος διαγωνισμος!!!Συγχαρητηρια.Ο πιο τυχερος κερδιζει.Για δεν κανατε κληρωση ρε μαγκες;Ουτε αυτο μπορειτε,ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *