Είστε εδώ
Home > FAQ media > Άρης Σπηλιωτόπουλος: Πλιάτσικο χωρίς κανένα αντάλλαγμα για το δημόσιο η παραχώρηση των πρώτων αδειών το ’89

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Πλιάτσικο χωρίς κανένα αντάλλαγμα για το δημόσιο η παραχώρηση των πρώτων αδειών το ’89

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον τρόπο που παραχωρήθηκαν οι πρώτες τηλεοπτικές άδειες το 1989, επί κυβερνήσεως ΝΔ, ήταν ο επικεφαλής της παράταξης, “Αθήνα Μπορείς” και πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.

Αφορμή για την τοποθέτηση, υπήρξε η συζήτηση ψηφίσματος για την εξαίρεση της συχνότητας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών από τον σχετικό πλειοδοτικό διαγωνισμό που δρομολογείται. Ήταν “πλιάτσικο, χωρίς κανένα αντάλλαγμα για το Δημόσιο” παρατήρησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο ζητά από την κυβέρνηση να μην συμπεριληφθούν οι δημοτικοί σταθμοί στο διαγωνισμό για τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ στη διάρκεια της συζήτησης, η αντιπολίτευση έθεσε θέμα για τον τρόπο που λειτουργεί ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός 9,84, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, αποκλεισμό της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top