Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άρχισαν τα όργανα για Ανδρουλάκη! Έντονη δυσαρέσκεια και “καρφιά” από Ανδρέα Τσούνη: “Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή;”

Άρχισαν τα όργανα για Ανδρουλάκη! Έντονη δυσαρέσκεια και “καρφιά” από Ανδρέα Τσούνη: “Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή;”

Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο σύζυγος της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με αφορμή την πρόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, να θέσει σε ψηφοφορία την αλλαγή του ονόματος του Κινήματος Αλλαγής, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου.Οι επιλογές, που θα έχουν οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του κόμματος είναι δυο: Το «Κίνημα Αλλαγής» και το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής». Ο σύζυγος λοιπόν της αείμνηστης πρώην προέδρου δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αλλαγή που σχεδιάζει ο κ. Ανδρουλάκης και τη σχολίασε με μια αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υπάρχει επιλογή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως συνιστώσα στο ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Έτσι θα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο ο τίτλος ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται και στο ΑΦΜ του καθαρού φορολογικά Κινήματος Αλλαγής και στο μαυρισμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Άρα δίνουμε λαβή να μαυρίσουν και τα δύο. Αν υπήρχε δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη τότε δεν υπήρχε και λόγος να αλλάξει το όνομα», σημειώνει ο κ. Τσούνης και συνεχίζει:

«Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή; Δεν μπορούσε αυτή να ονομάσει το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ; Η Φώφη Γεννηματά ήταν λιγότερο ΠΑΣΟΚ; Είναι κάποιος περισσότερο ΠΑΣΟΚ από όσο ήταν η Φώφη; Μην τρελαθούμε. Ο Ν. Ανδρουλάκης είχε μιλήσει για ρύθμιση των χρεών του κόμματος μέχρι το συνέδριο. Αυτό πια έχει ξεχαστεί από όλους».

– Διαβάστε: Κατά του κόμματος του Φρ. Μιττεράν στις Γαλλικές εκλογές τάχθηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης: “Στο δίλημμα Μελανσόν( κοινό μέτωπο με Σοσιαλιστές) ή Μακρόν, εγώ είμαι 100% Μακρόν”

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

twenty + 13 =

Top