Επικαιρότητα

Απρόσμενη λαμπερή παρουσία στη Γλυφάδα: Κρεγκ και Βάις στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Κωνσταντίνο

Απρόσμενη λαμπερή παρουσία στη Γλυφάδα: Κρεγκ και Βάις στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Κωνσταντίνο
  • Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στη Γλυφάδα καταγράφηκε μια απρόσμενη παρουσία, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ και η σύζυγός του Ρέιτσελ Βάις συμμετείχαν διακριτικά στην περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, ανάμεσα στους πιστούς.

Όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το ΕΡΤnews για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» το διάσημο ζευγάρι, συνοδευόμενο από την κόρη του, παρακολούθησε τη θρησκευτική τελετή με απόλυτη διακριτικότητα. Ο γνωστός ηθοποιός κινούνταν ανάμεσα στον κόσμο απλά, και πολλοί δεν τον αναγνώρισαν αμέσως.

«Αν τον έβλεπες πρόσωπο με πρόσωπο, τότε καταλάβαινες ότι είναι όντως ο Τζέιμς Μποντ», μετέδωσε η δημοσιογράφος Ντόνα Δρούτσα.

Ο Τζέιμς Μποντ της μεγάλης οθόνης παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιφοράς, ενώ σε κάποια στιγμή καταγράφηκε να τραβά και βίντεο από την τελετή, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό πασχαλινό έθιμο.

Η παρουσία του στην Ελλάδα δεν σχετίζεται με διακοπές, αλλά με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη αρκετές ημέρες στην Αθήνα για τα γυρίσματα νέας ταινίας δράσης, στην οποία συμμετέχει και ο Κίλιαν Μέρφι. Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κέρκυρα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια