Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αποστομωτική απάντηση του Γ.Χριστοφορίδη στην Άννα-Μισέλ … “Θεωρεί πως το θράσος καλύπτει τις αμαρτίες της ΝΔ! …”

Αποστομωτική απάντηση του Γ.Χριστοφορίδη στην Άννα-Μισέλ … “Θεωρεί πως το θράσος καλύπτει τις αμαρτίες της ΝΔ! …”

“Απάντηση στους χρήστες @AnnaAsimakopoul @nikospappas16
Η ΝΔ άφησε μια χώρα καταδικασμένη στην αιρεσιμότητα, μπλοκάροντας κάθε έργο ψηφιακού μετασχηματισμού, με κίνδυνο απώλειας 1,1 δισ. ευρώ. Τώρα, κουνά το δάχτυλο στην Κυβέρνηση που δρομολόγησε τα έργα υπέρ της χώρας. Προφανώς, θεωρεί πως το θράσος καλύπτει τις αμαρτίες.Κάνει λάθος.”

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Χριστοφορίδης, απάντησε σε με αφορμή δήλωση της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου.

Νωρίτερα είχε εκδώσει και ανακοίνωση σχετικα:

«Τα έργα και οι ημέρες της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής είναι γνωστά. Η παράταξη της ύφεσης και της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος άφησε πίσω της μια χώρα καταδικασμένη στην αιρεσιμότητα, με συνέπεια το “μπλοκάρισμα” κάθε έργου σχετικού με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Με συνέπεια τον κίνδυνο απώλειας κονδυλίων, ύψους περίπου 1,1 δισ. ευρώ.

Σήμερα, τα στελέχη της ΝΔ, αντί να σιωπούν, κουνούν το δάχτυλο στην Κυβέρνηση που κατάφερε να άρει την αιρεσιμότητα και να δρομολογήσει τα έργα προς το συμφέρον της χώρας.

Προφανώς, θεωρούν πως το πλεόνασμα του θράσους τους θα καλύψει τις αμαρτίες τους. Κάνουν λάθος.

Υ.Γ.: Επειδή, προφανώς, κάτι δεν καταλαβαίνουν εκεί στο Μοσχάτο, αποστέλλουμε εκ νέου τον κατάλογο των εγκεκριμένων έργων».

ΕΔΩ τα έργα

Leave a Reply

Top