Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποστάσεις Σκουρλέτη από Τσακαλώτο για την κριτική στον Τσίπρα: “Έχω χρησιμοποιήσει πιο βαριές εκφράσεις για τον Μητσοτάκη από το πολιτικοί απατεώνες”

Αποστάσεις Σκουρλέτη από Τσακαλώτο για την κριτική στον Τσίπρα: “Έχω χρησιμοποιήσει πιο βαριές εκφράσεις για τον Μητσοτάκη από το πολιτικοί απατεώνες”

Αποστάσεις από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την κριτική που άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα για την φράση “πολιτικοί απατεώνες” προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πήρε ο πρώην Γραμματέας του κόμματος και ΚΕ , Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και την εκπομπή «Χωρίς μάσκα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Σμυρνή

Πιο συγκεκριμένα σχολιάζοντας τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τον χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» του Τσίπρα σε Μητσοτάκη και την παρέμβαση Τσακαλώτου σημείωσε: «Εμείς κάναμε μια σοβαρή ανοιχτή πολιτική συζήτηση, που επιβεβαιώνει τον δημοκρατικό χαρακτήρα του κόμματος, το οποίο έχει βαθιά παράδοση συλλογικών δημοκρατικών διαδικασιών. Είναι κάτι ξένο αυτό σε σχέση με τη λειτουργία των υπόλοιπων κομμάτνω. Έχουμε μια κυβέρνηση που προφανώς με τα έργα της εξαπατά καθημερινά τον ελληνικό λαό. Έχω χρησιμοποιήσει και πιο βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Μητσοτάκη, στην αντιπαράθεση εντός του κοινοβουλίου έχουν χρησιμοποιηθεί κάθε είδους χαρακτηρισμοί. Δεν εχουν να κάνουν με το πρόσωπό του, αλλά στο πλαίσιο της πολιτικής αργκό χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσιαστική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Όταν τους τελευταίους μήνες έχουμε αποδείξει ότι μπορούσαν να κάνουν μια σειρά πραγμάτων για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων και αυτοί τους έχουν εγκαταλείψει».

Τέλος, σχετικά με τις δημοσκοπήσεις σχολίασε: «Η δημοσκοπική εικόνα δείχνει παράλληλα ότι η ΝΔ αρχίζει να χάνει σε μεγάλο βαθμό τα ερείσματά της. Εμάς μας προβληματίζουν και οι δημοσκοπήσεις και προσπαθούμε να αποκτήσουμε πιο δυναμικό βηματισμό. Η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετική μετά από μερικούς μήνες».

Πηγή: newpost.gr

Leave a Reply

20 − six =

Top