Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απορρίπτει ο εθνικιστής Γκρούεφσκι την “κακή” … για τη ΝΔ, συμφωνία! «Είναι πολύ χειρότερη για εμάς (Σκόπια) από εκείνη που απορρίψαμε το 2009»

Απορρίπτει ο εθνικιστής Γκρούεφσκι την “κακή” … για τη ΝΔ, συμφωνία! «Είναι πολύ χειρότερη για εμάς (Σκόπια) από εκείνη που απορρίψαμε το 2009»

Για «πολύ χειρότερη συμφωνία από εκείνη που απορρίψαμε το 2009», κάνει λόγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ με το VMRO, Νίκολα Γκρούεφσκι, αναφερόμενος στη συμφωνία, στην οποία κατέληξαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ. «Απερρίφθη το 2009 – και έγινε αποδεκτή σήμερα σε μία πολύ χειρότερη εκδοχή της. Όχι μόνο για εξωτερική αλλά και για πλήρη εσωτερική χρήση, μαζί με αλλαγή στο σύνταγμα, την αποκήρυξη της διασποράς, της ιστορίας μας, της Αντιφασιστικής Συνέλευσης για την Εθνική Απελευθέρωση της Μακεδονίας, της εξέγερσης του Ίλιντεν και την ίδιας της ταυτότητάς μας”, αναφέρει ο Ν. Γκρούεφσκι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

( Να το πούμε ανοιχτά. Η πραγματική αιτία αυτης της προτασης μομφής δεν είναι η συμφωνία, ή η οκονομία, αλλά η … Νοβάρτις! Η Ζίμενς, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τo Noor 1, οι οφ σορ της Μαρέβα και του ΠΘ και οι αδειες… Όλα τα ΄άλλα είναι … φερετζές!)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Top