Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Απορίες … Αντώναρου: ” Ο Μανιαδάκης μάς έλεγε ότι πήγαινε στην Μαδρίτη για να πιάσει δουλειά. Σήμερα μας λέει ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο εξωτερικό! Αλήθεια, σε ποια εταιρεία θα δούλευε;…”

Απορίες … Αντώναρου: ” Ο Μανιαδάκης μάς έλεγε ότι πήγαινε στην Μαδρίτη για να πιάσει δουλειά. Σήμερα μας λέει ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο εξωτερικό! Αλήθεια, σε ποια εταιρεία θα δούλευε;…”

Μια εύλογη απορία σχετικά με τους ισχυρισμούς του Ν. Μανιαδάκη για το ταξίδι του στο εξωτερικό, διατύπωσε με σημερινό σχόλιό του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, με την γνωστή οξυδέρκεια αλλά και το δηκτικό τρόπο που χαρακτηρίζει τους έμπειρους πολιτικούς αλλά και τους επιτυχημένους δημοσιογράφους του πραγματικού ρεπορτάζ και όχι εκείνου που αποτελεί απλό πομπό από “οδηγιών” από γραφεία Τύπου.

«Απορία:

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος ισχυρίζεται συνεχώς ότι πήγαινε στη Μαδρίτη (αν ήταν πραγματικά αυτός ο τελικός προορισμός του) για να πιάσει δουλειά. Σήμερα μας γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο εξωτερικό. Αλήθεια γιατί δεν μας λέει για ποια εταιρία επρόκειτο να εργασθεί και πού;

Κάτι μου λέει πως….αλλά ας μη συνεχίσω…»

Leave a Reply

Top