Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Απόλυτη αποδοκιμασία Στουρνάρα από τον Αλέξη Τσίπρα: Σε ό,τι προβλέπει πέφτει έξω…(vid)

Απόλυτη αποδοκιμασία Στουρνάρα από τον Αλέξη Τσίπρα: Σε ό,τι προβλέπει πέφτει έξω…(vid)

“Καρφιά” σε “ορισμένους κατ’ εξακολούθηση διαψευδόμενους από τις εξελίξεις εγχώριους θεσμικούς παράγοντες” εξαπέλυσε στην ομιλία του στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, “φωτογραφίζοντας” το Γιάννη Στουρνάρα (που ακόμα και σήμερα βγαίνει με “παρέμβασή” του στα “Παραπολιτικά” να δηλώσει την αναγκαιότητα της περικοπής των συντάξεων…)

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε με νόημα σε αυτούς που, όπως είπε, “επιμένουν στις κινδυνολογικές παρεμβάσεις” και τους συνέστησε “για το δικό τους καλό και για τη δική τους εναπομείνασα αξιοπιστία να είναι λίγο προσεχτικοί πια“.

Τη μια μας είπαν ότι αν δε κάνουμε 4-5 επιπλέον και μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις δε θα βγούμε στις αγορές και τελικά βγήκαμε όχι μία αλλά τρείς φορές στις αγορές με επιτυχία. Την άλλη μας είπαν ότι δε μπορεί η Ελλάδα να έχει καθαρή έξοδο και χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή, δηλαδή νέο κεκαλυμμένο μνημόνιο. Διαψεύστηκαν κι εκεί παταγωδώς. Και τώρα επιμένουν στην ίδια γραμμή, ζητώντας ουσιαστικά να κοπούν εκ νέου οι συντάξεις που οι ίδιοι στο παρελθόν έκοψαν καμιά σαρανταριά φορές. Θα διαψευστούν εκ νέου. Και πάλι παταγωδώς“, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

(περίπου στο 7.45′)

 

Leave a Reply

Top