Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Aποκάλυψη:Στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας ο Μαυρίκος με 18.450 ευρώ το μήνα;

Aποκάλυψη:Στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας ο Μαυρίκος με 18.450 ευρώ το μήνα;

Σε μια αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει η εφημερίδα Παραπολιτικά, μέσω της ιστοσελίδας της. Σε δημοσίευμα που κυκλοφορεί δεσμεύθηκε πως θα δημοσιεύσει έγγραφο που αποδεικνύει πως ο κατηγορούμενος και συλληφθείς για την υπόθεση δημοσιογράφων – εκβιαστών, Τάκης Μαυρίκος, ήταν στη μισθοδοσία της Νέας Δημοκρατίας με το ποσό 18.450 ευρώ μηνιαίως. Το γεγονός αυτό ήδη -σύμφωνα με το δημοσίευμα- συζητείται, έχοντας προκαλέσει ερωτηματικά για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κύκλωμα των εκβιαστών.

Εφόσον ισχύουν οι προαναγγελίες της εν λόγω εφημερίδας, τότε σίγουρα η ΝΔ θα πρέπει να δώσει σαφή απάντηση για τη σχέση που είχε αναπτύξει ο συλληφθείς με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που πρέπει να αποσαφηνιστεί πλήρως και από τον νυν πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Aποκάλυψη:Στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας ο Μαυρίκος με 18.450 ευρώ το μήνα;

Leave a Reply

Top