Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη – “βόμβα” του Σαράκη: Στα κατασχεμένα αρχεία της Novartis βρέθηκαν προσχέδια που τελικά έγιναν νόμοι του κράτους! (vid)

Αποκάλυψη – “βόμβα” του Σαράκη: Στα κατασχεμένα αρχεία της Novartis βρέθηκαν προσχέδια που τελικά έγιναν νόμοι του κράτους! (vid)

Ο δικηγόρος στην υπόθεση Novartis, Παύλος Σαράκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη, αποκάλυψε τρία πολύ σοβαρά ζητήματα:

Πρώτον, ότι στην έρευνα του FBI υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή στο σκάνδαλο κυβερνητικών υπαλλήλων, αλλά και πολιτικών.

Δεύτερον, σε ερώτηση της Έρρικας Βαλιάνου «αν στα αρχεία που κατασχέθηκαν στα γραφεία της Novartis περιέχουν προσχέδια που τελικά έγιναν νόμοι του κράτους», απάντησε πως πράγματι σημειώσεις και προσχέδια που βρέθηκαν στα γραφεία κατέληξαν να βγουν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να γίνουν δηλαδή νόμοι.

Τρίτον, ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη που θέλουν να μιλήσουν. Είναι υπάλληλοι και στελέχη της Novartis που εξαναγκάστηκαν να λάβουν μέρος σε αθέμιτες δραστηριότητες της εταιρείας.

βίντεο – ρεπορτάζ: Αυγερινός Χατζηχρυσός

Leave a Reply

Top