Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη “βόμβα”! Γιούνκερ – Μοσκοβισί σε Τσίπρα “Υπέγραψε τα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ ( επικουρικές-αφορολόγητο) να ξεμπλοκάρει η (β΄) αξιολόγηση και όταν έρθει η ώρα το ξανασυζητάμε μεταξύ μας …”

Αποκάλυψη “βόμβα”! Γιούνκερ – Μοσκοβισί σε Τσίπρα “Υπέγραψε τα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ ( επικουρικές-αφορολόγητο) να ξεμπλοκάρει η (β΄) αξιολόγηση και όταν έρθει η ώρα το ξανασυζητάμε μεταξύ μας …”

Σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει σάλο, προχώρησε ο δημοσιογράφος Σωτ Καψώχας κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Η Δέυτερη Ματιά” της ΕΡΤ! Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος δηλωσε πως οταν είχε μπλοκάρει η δεύτερη αξιολόγηση, το προηγούμενο καλοκαίρι, εξαιτίας της εμμονής του ΔΝΤ στα δικά του στατιστικά στοιχεία και τις προβλέψεις, (με τα οποία δεν συμφωνούσαν-και σωστά όπως αποδείχτηκε- οι Ευρωπαίοι), και απαιτούσε την λήψη περαιτέρω μέτρων, από την ελληνική κυβερνηση, για να ανάψει το “πρασινο φως” για την β’ αξιολόγηση, τότε με πάρεμβασή τους στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο Ζ Κ Γιούνγκερ και ο Π Μοσκοβισι “προέτρεψαν τον Αλ Τσίπρα να υπογράψει τα μέτρα για τις επικουρικές και τη μείωση του αφορολόγητου (2019-2020), με την δέσμευση πως όταν θα έλθει η ώρα να εφαρμοστούν, τότε θα το ξαναδούν αν ισχύσουν, οι Ευρωπαίοι μεταξύ τους, χωρίς την πίεση του ΔΝΤ…”!

Υπενθυμίζεται ότι πρώτο το The FaQ από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας, επέμενε, ότι η “εφαρμογή των μέτρων που ζητήθηκαν από το ΔΝΤ και ψηφίστηκαν τότε στην Βουλή, είναι στον αέρα και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί εφόσον η χώρα βγει από το Μνημόνιο με καθαρή έξοδο… τον Αύγυστο του 2018”

Leave a Reply

Top