Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη του δημοσιογράφου που έδειραν τα ΜΑΤ στο Kontra24: Σε πλημμελήματα υποβάθμισε ο Εισαγγελέας τα αδικήματα που πήγε να φορτώσει η Αστυνομία στους συλληφθέντες (vid)

Αποκάλυψη του δημοσιογράφου που έδειραν τα ΜΑΤ στο Kontra24: Σε πλημμελήματα υποβάθμισε ο Εισαγγελέας τα αδικήματα που πήγε να φορτώσει η Αστυνομία στους συλληφθέντες (vid)

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Κ.Μπογδάνος στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη φωνάζοντας ότι “κι εγώ έχω φάει ξύλο και περισσότερο από τον κ. Αραβαντινό από ανθρώπους που ξεσάλωσαν 5 χρόνια με κυβερνητική λευκή επιταγή”, όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να βάλει “φρένο” στα όσα έλεγε για την “ανομία” που πατάσσει το δόγμα “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης ΝΔ θυμίζοντάς του το ξύλο που έφαγε ο δημοσιογράφος του newsit.gr Μάριος Αραβαντινός, την Κυριακή στην επέτειο του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ.

Παίρνοντας το λόγο ο ίδιος ο Μάριος Αραβαντινός, απευθύνθηκε αρχικά στον βουλευτή της ΝΔ λέγοντάς του ότι “προσπαθείτε επανειλημμένως να συνδέσετε την πιθανή παραβατικότητα ή εγκληματικότητα κάποιων, την οποία καλώς πατάσσει η ελληνική αστυνομία με το γεγονός ότι προχθές το βράδυ στα Εξάρχεια τα ΜΑΤ έδερναν αδιακρίτως όποιον περνούσε δίπλα τους“.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος “έδερναν παιδιά 20 ετών τα οποία κατέληξαν στον Εισαγγελέα με κατηγορητήρια που είχε συντάξει η αστυνομία στα οποία συμπεριλαμβάνονταν βαρύτατα κακουργήματα. Και τι έκανε ο Εισαγγελέας και για τους 28 συλληφθέντες; Υποβάθμισε όλα τα αδικήματα σε πλημμελήματα. Πράγμα που αποδεικνύει ότι οι πράξεις που θέλησε να τους αποδώσει η Ελληνική Αστυνομία δεν συνέβησαν ποτέ“.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

16 − 7 =

Top