Είστε εδώ

Αποκάλυψη “βόμβα” του inside story: Μια ημέρα πριν την αναφορά Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο ο μέτοχος της Intellexa Φελιξ Μπίτζιος πουλάει το 35% των μετοχών του στην Κύπρο

Τάσος Τέλλογλου: “Mϊα μέρα πρίν την ενημέρωση της ΑΑΔΑΕ απο τον πάροχο οτι παρακολουθείται το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη, κάποιος ενημερώνει τον μέτοχο της Intellexa Φελιξ Μπίτζιο που πουλάει το 35% των μετοχών το οποίο κατείχε .Ας μιλήσουμε για αυτην την διαρροή.”

Νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη σκιά του σκανδάλου υποκλοπών, την κλήση του επιχειρηματία Φέλιξ Μπίτζιου ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μια ημέρα μετά τιςπροκλητικές μεθοδεύσεις της κυβερνητικής πλευράς, η οποία έβαλε πλάτες στην εκπρόσωπο της εταιρείας Intellexa, νέες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις προκαλούν ερωτήματα και φέρνουν αντίδραση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής επιτροπής ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αίτημα να κληθεί για ακρόαση ο επιχειρηματίας Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος φέρεται να ήταν μέτοχος της εταιρείας από τον Μάιο του 2020.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι εάν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τότε δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση-φιάσκο της εκπροσώπου της Intellexa με γραπτές ερωτήσεις από το… εξωτερικό.

Ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται και με την εταιρεία Krikel, που έχει συνάψει τουλάχιστον έξι απόρρητες συμβάσεις με το Δημόσιο, είναι σε πρώτο πλάνο σε σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας inside story.

Σύμφωνα με αυτό, ο Μπίτζιος εμφανιζόταν ως συνέταιρος στην Intellexa μέσω της εταιρείας Santinomo από τον Μάρτιο του 2020, ενώ από τον Μάιο εκείνης της χρονιάς φέρεται να έλεγχε το 35% της εταιρείας που εμπορεύεται το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το inside story, μια ημέρα πριν την αναφορά Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο, ανακοινώθηκε μέσω Κύπρου αλλαγή στη μετοχική δομή της Santinomo, με τον Φ. Μπίτζιο να φαίνεται ότι είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του στην Intellexa στην ιρλανδική Thalestris από τις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *