Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο στο Documento της Κυριακής: Ο Μητσοτάκης εκτός από Πρωθυπουργός δήλωσε και αγρότης και πήρε ενίσχυση 8500 ευρώ … το 2020 και 2021!

Αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο στο Documento της Κυριακής: Ο Μητσοτάκης εκτός από Πρωθυπουργός δήλωσε και αγρότης και πήρε ενίσχυση 8500 ευρώ … το 2020 και 2021!

Εκτός από happy traveler – που καβαλάει με έξοδα του κράτους το κυβερνητικό αεροπλάνο για να πεταχτεί στη Βοστώνη για να δει αγώνα του ΝΒΑ – Πρωθυπουργός της χώρας (από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) και life coaching (συμβουλές στους νέους, ότι το χρήμα δεν είναι το παν και πως πρέπει να απολαμβάνουν την ζωή ολιστικά, αλλά και προτάσεις για υγιεινό τρόπο ζωής…), ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει και αγρότης! Μάλιστα αιτείται ακόμα και τώρα και λαμβάνει αγροτική ενίσχυση για το 2020 και 21!

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Documento, η οποία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός το 2020 και το 2021 ενισχύθηκε οικονομικά με ποσό περίπου 8.500 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Η οικονομική ενίσχυση του αγρότη Κυριάκου Μητσοτάκη είναι νόμιμη. Το θέμα, όμως, είναι πόσο ηθική είναι ειδικά στους ζοφερούς καιρούς που ζουν εκατομμύρια πολίτες λόγω της ακραίας ακρίβειας και της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ που αντί να δίνει λύσεις, την πυροδοτεί.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάρει το 2019 αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για ελαιόδεντρα που είχαν υποστεί ζημιές από πλημμύρες.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ και τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική ενίσχυση που ζήτησε και έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα αγροκτήματά του, στην εφημερίδα Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Σάββατο.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top