Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αποκάλυψη-κόλαφος από Πολάκη: Μάσκες και αντισηπτικά με τιμές 1000% πάνω αγοράζει το Υπουργείο Αγρ.Ανάπτυξης! “Με μπουλντόζες θα σε κυνηγάνε υπουργέ της “αναπτύξεως” όταν τελειώσει αυτό”

Αποκάλυψη-κόλαφος από Πολάκη: Μάσκες και αντισηπτικά με τιμές 1000% πάνω αγοράζει το Υπουργείο Αγρ.Ανάπτυξης! “Με μπουλντόζες θα σε κυνηγάνε υπουργέ της “αναπτύξεως” όταν τελειώσει αυτό”

Αισχροκέρδεια και με τη βούλα του κράτους καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook,φέρνοντας στο φως απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για παραγγελία μασκών, αντισηπτικών, κλπ με τιμές όπως λέει ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας φουσκωμένες έως και 1000%!

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρήσει τώρα σε διατίμηση “γιατί όταν τελείώσει αυτό θα σε κυνηγάνε με μπουλντόζες!”

“ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!!
Μαυραγοριτισμος με κρατική παραγγελία σε εξέλιξη!!!Τιμες 1000% πάνω !!!
ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΩΡΑ ,υπουργέ της «αναπτύξεώς»,γιατί όταν τελειώσει αυτό θα σε κυνηγάνε με μπουλντόζες !!!!”

Αντίστοιχη καταγγελία για αισχροκέρδεια έκανε με ανακοίνωσή της και η Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου με αφορμή την προμήθεια από την Περιφέρεια Αττικής μασκών με τιμή 1 ευρώ το τεμάχιο, την ώρα που προ επιδημίας κορονοϊού, όπως αναφέρει, η χονδρική τιμή ήταν λιγότερο από 0,05 ευρώ! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τούτες οι ώρες δοκιμασίας του τόπου είναι πολύ κρίσιμες για να γίνονται αντικείμενο δημιουργίας εντυπώσεων. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με την αγωνία των πολιτών στις σημερινές συνθήκες.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα της αδράνειας μπροστά σε φαινόμενα αισχροκέρδειας και κερδοσκοπίας που πλήττουν κυρίως τους πιο ευάλωτους.

Ειδικά μάλιστα σήμερα που με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει ακόμη επιβληθεί υποχρεωτική διατίμηση κρίσιμων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προϊόντων, όπως ενδεικτικά οι μάσκες και τα αντισηπτικά.

Έτσι σήμερα, στο πλαίσιο της άκρως απαραίτητης προμήθειας υγειονομικού υλικού και υπηρεσιών, η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας προχωρά στην αγορά 200 χιλιάδων μασκών. Ωστόσο προχωρά στην αγορά αυτή με τιμή ενός ευρώ ανά τεμάχιο ενώ η χονδρική τιμή προ επιδημίας κορωνοϊού ήταν λιγότερο από 0,05 ευρώ ! Έπεσε άραγε και η ίδια θύμα αισχροκέρδειας σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και των πολιτών ; Τι εξήγηση δίνει; Γιατί δεν απαιτεί και η Διοίκηση της Περιφέρειας από την ομογάλακτη κυβέρνηση την υποχρεωτική διατίμηση των κομβικής σημασίας για την υγεία των πολιτών, προϊόντων;

Η Διοίκηση της Περιφέρειας οφείλει να συνεχίσει να τηρεί τους κρίσιμους όρους διαφάνειας, δημόσιας λογοδοσίας και προστασίας του Δημόσιου συμφέροντος, ειδικά σε τούτες τις κρίσιμες ώρες. Και στην κατεύθυνση αυτή αρωγό θα βρει τη Δύναμη Ζωής, η οποία όπως πάντα με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες, στήριξε έμπρακτα τη Δημόσια Υγεία και υπηρέτησε το Δημόσιο συμφέρον.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

2 thoughts on “Αποκάλυψη-κόλαφος από Πολάκη: Μάσκες και αντισηπτικά με τιμές 1000% πάνω αγοράζει το Υπουργείο Αγρ.Ανάπτυξης! “Με μπουλντόζες θα σε κυνηγάνε υπουργέ της “αναπτύξεως” όταν τελειώσει αυτό”

Leave a Reply

Top