Είστε εδώ

Αποκάλυψη: Οι … 10, που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια. Οι πιθανότητες …

Δεκα νέοι αλλά και … παλιοί ( υπάρχοντες ) τηλεοπτικοί “παίχτες” ετοιμάζονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-teradio.gr να διεκδικήσουν τη μία από τις τέσσερεις τηλεοπτικές άδειες, που έβγαλε σε διαγωνισμό η κυβέρνηση.
1) Βαγγέλης Μαρινάκης. ( Εφοπλιστής, όμιλος Παραπαλιτικών, Ολυμπιακός )
2) Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Alpha (έτοιμο κανάλι) αλλά μόνον με συμπαίχτη. Πιθανότατα ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ενημέρωσε και το Μαξίμου.
3) Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Φάρμακα, DPG, CNN Greece, KAE Παναθηναικός
4) Ένα κονσόρτσιουμ ξένων επιχειρηματιών των Media που ενδιαφέρονται πολύ σοβαρά για να μπουν στην ελληνική αγορά (ανέθεσαν έρευνα σε εγχώρια εταιρία προκειμένου να διερευνήσει ορισμένα, απαραίτητα, στοιχεία).
5) Η Nova (η Forthnet δηλαδή) ετοιμάζεται και για ελεύθερο κανάλι.
6) Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη φυσικά, που έχει και το Star.
7) Ο Κυριακού και ο ΑΝΤ1
8) Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Σκάι.
9) Γιάννης Καραγιώργης που έχει πάρει ένα σωρό κανάλια σε όλη την Ελλάδα (με τον Κώστα Βαξεβάνη στον ενημερωτικό τομέα). Λέγεται, ότι θα διεκδικήσει άδεια, πανελλαδικής ενημέρωσης.
10)Το Mega Channel! Αν θα υπάρχει βέβαια και αναλόγως πως θα υπάρχει. Εδώ, βάλτε ένα ερωτηματικό και για την πιθανότητα, είτε συγχώνευσης με υπάρχον κανάλι και διεκδίκηση από κοινού, άδειας, είτε πώλησης σε νέο αγοραστή και νέα καθαρή από χρέη εταιρεία, καθώς με ιδιοκτησιακό καθεστώς τον Τηλέτυπο, οι πιθανότητές του, είναι … ελάχιστες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *