Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη Γρηγοριάδη στη Βουλή: Όσοι συνεργαστήκαμε με Λιγνάδη τον ακούγαμε να εξιστορεί τις φαντασιώσεις του – Αν πηγαίναμε στον Εισαγγελέα θα κατηγορούμασταν για δυσφήμηση (vid)

Αποκάλυψη Γρηγοριάδη στη Βουλή: Όσοι συνεργαστήκαμε με Λιγνάδη τον ακούγαμε να εξιστορεί τις φαντασιώσεις του – Αν πηγαίναμε στον Εισαγγελέα θα κατηγορούμασταν για δυσφήμηση (vid)

Σε νέες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησε στη διάρκεια τοποθέτησής του στη Βουλή ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, αφού όπως είπε όσοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό τον άκουγαν να “εξιστορεί τις φαντασιώσεις του” χωρίς φυσικά ποτέ να περιμένουν ότι οι τάσεις του θα φτάσουν στις πράξεις για τις οποίος κατηγορείται.

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε, χωρίς να κατηγορηθούμε για δυσφήμιση. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον Εισαγγελέα. Δεν φανταστήκαμε όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο», τόνισε συγκεκριμένα ο Κλ.Γρηγοριάδης, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ρώτησε γιατί δεν προχώρησε σε κάποια καταγγελία από τη στιγμή που γνώριζε.

«Σας εκθέτει έντονα ηθικά αυτή η δήλωση. Γιατί εσείς φαίνεται ότι σιωπήσατε επί 25 χρόνια για κάτι τόσο σοβαρό», του είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, με τον κ. Γρηγοριάδη να απαντά πως «εάν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλλαμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 και παλαιότερα είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Έλεγε χαρακτηριστικά: ««Είμαι σε αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Δεν λέω να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες. Λέω όμως ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν επιλέγεται από τον πρωθυπουργό και την υπουργό, ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους, για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες ανθρώπων στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η πολιτεία κώφευε. Έλεγαν οι αρμόδιοι ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;».

πηγή: ethnos.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

nineteen + six =

Top