Είστε εδώ

Αποκάλυψη-“φωτιά”: Τι “ξέρει” η Φώφη για τις “σχέσεις” Βγενόπουλου-Βενιζέλου.Το “μυστικό ραντεβού” τον Δεκέμβριο

2014 Βενιζέλος προς Σηφουνάκη: «Νίκο, ο Βγενόπουλος είναι μεγάλος απατεών»
2016 Από διώκτης του Mr. MIG μέγας υπερασπιστής του. ( όπως και της Τσατάνη και του ΔΟΛ. Γιατί;;;)
Καταγγελία του προέδρου της Εξεταστικής για το Βατοπέδι, τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση για το καθεστώς ατιμωρησίας του οικονομικού παράγοντα
Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη Δικαιοσύνη με αφορμή την υπόθεση Βγενόπουλου. Τα «Επίκαιρα» “αποκαλύπτουν” τις επιστολές-φωτιά δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ –του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη προς την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, και του πρώην προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, Δημήτρη Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση–, στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου σε μια σειρά υποθέσεων που αφορούσαν στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, δεν διστάζει να κατονομάσει τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ως υπεύθυνο για το «θάψιμο» δηλώσεών του σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον «Mr. MIG», αποκαλύπτοντας και μυστική συνάντηση των κ.κ. Βενιζέλου και Βγενόπουλου στο γραφείο του πρώτου στο Κολωνάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.
Οι κ.κ. Σηφουνάκης και Τσιρώνης διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο 2009-2012 σε υποθέσεις που αφορούσαν στον κ. Βγενόπουλο – είτε στη διερεύνηση των δανείων της Marfin Bank προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης είτε στις συναλλαγές εταιρειών συμφερόντων Βγενόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως η συμμετοχή της Olympic Air στον διαγωνισμό για την αεροπορική σύνδεση των νησιών της άγονης γραμμής.
Περισσότερα στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν εκτάκτως την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Μια σκέψη στο “Αποκάλυψη-“φωτιά”: Τι “ξέρει” η Φώφη για τις “σχέσεις” Βγενόπουλου-Βενιζέλου.Το “μυστικό ραντεβού” τον Δεκέμβριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *