Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποκάλυψη από το “Έθνος”: Βρέθηκαν 9 εμπρηστικοί μηχανισμοί στην Ανατολική Αττική – Φωτογραφία από το Νταού

Αποκάλυψη από το “Έθνος”: Βρέθηκαν 9 εμπρηστικοί μηχανισμοί στην Ανατολική Αττική – Φωτογραφία από το Νταού

Σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα “Έθνος” αναφέρει πως έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής 9 εμπρηστικοί μηχανισμοί από τα αρμόδια κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται τα υπολείμματα ενός εμπρηστικού μηχανισμού δίπλα σε ένα καμένο δένδρο στο Νταού Πεντέλης από όπου ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι και τις γύρω περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ έλεγε ότι είχε πληροφορίες ότι ερευνητές της ΕΥΠ είχαν βρει “υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού πού υποδηλώνουν πώς την πυρκαϊά την έβαλε ανθρώπινο χέρι” σε σημείο μάλιστα όπως έγραφε  όπου “είχε ως «θέα» την Ραφήνα και τον Μαραθώνα πού φαίνεται ότι σημάδευαν οι δράστες”.

Πηγή: documentonews.gr
(κεντρική φωτογραφία από ert.gr)

One thought on “Αποκάλυψη από το “Έθνος”: Βρέθηκαν 9 εμπρηστικοί μηχανισμοί στην Ανατολική Αττική – Φωτογραφία από το Νταού

  1. Ό,τι να’ναι. Οι φωτος ειναι όλες από Κινέτα και οι εμπρηστικοί μηχανισμοί έχουν βρεθεί στην Κινέτα, καμία σχέση με Νταού Πεντέλης και Ανατολικη Αττική.

Leave a Reply

12 + 2 =

Top