Είστε εδώ

Αποκάλυψη Αντώναρου: Μυστικό δείπνο 7 βουλευτών της ΝΔ για «φάγωμα Μητσοτάκη»

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του Ευάγγελου Αντώναρου, που θα προκαλέσει σάλο, για το μυστικό – κυριολεκτικά – δείπνο εφτά έμπειρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που το κύριο θέμα γύρω από το τραπέζι, ήταν το «φάγωμα» του πρωθυπουργού.

Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό υπάρχουν μηνύματα για διάφορους «παροικούντες στην γαλάζια Ιερουσαλήμ» που βλέπουν τον κόσμο να αγανακτεί από τις διαρκείς αποτυχίες της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνειδητοποιούν ότι ο πρωθυπουργός είναι πλέον «καμμένο χαρτί». Άλλωστε, δεν είναι και λίγα όσα έχουν γίνει στο διάστημα των 2 χρόνων διακυβέρνησής του.

Σε αυτές τις κινήσεις, έρχεται και δένει η αποκάλυψη του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος με ανάρτηση στο facebook αναφέρει πως «συναντήθηκαν με αρκετή μυστικότητα σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από περίεργα βλέμματα. Επτά στην τελική καταμέτρηση. Όλοι (κι όλες τους) όχι πρωτοεκλεγόμενοι βουλευτές της ΝΔ», για να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ άλλων για την πανδημία και τη φτώχεια που οδηγείται ο κόσμος.

Κυρίως «πού πάμε από εδώ και πέρα;».

«Οι περισσότεροι (που ήταν άλλωστε και από την περιφέρεια) περιέγραψαν με μελανά χρώματα τις αντιδράσεις του κόσμου στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Και κυρίως τη φτώχεια που εξαπλώνεται γρήγορα. Ονόματα δεν θα πω, βέβαια. Άλλωστε οι παρευρισκόμενοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπήρχε στις τάξεις τους κι ένας “πρόθυμος λαθρακουστής”. Που πιθανόν να μετέφερε τα πάντα όσα ειπώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μαξίμου. “Δεν μας νοιάζει όμως”, μου είπε ένας από τους παρευρισκόμενους.” Τόσο το καλύτερο. Να ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται» καταλήγει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *