Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αποφεύγει επιμελώς και στην απάντησή του προς την “Αυγή” ο Γ.Πατούλης να καταδικάσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο

Αποφεύγει επιμελώς και στην απάντησή του προς την “Αυγή” ο Γ.Πατούλης να καταδικάσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο

Ψευδές και κατάπτυστο” χαρακτηρίζει o Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης το άρθρο της Αυγής (επομένως υποθέτουμε και του thefaq) για τη Χρυσή Αυγή με την οποία θα είναι χέρι-χέρι στο αυριανό συλλαλητήριο. Εντούτοις στην σκληρή απάντησή του, όπου κατηγορεί για γκεμπελικές μεθόδους την “Αυγή”, ο Γ.Πατούλης είναι χαρακτηριστικό ότι αποφεύγει με μεγάλη προσοχή προσοχή και επιμέλεια ακόμα και να αναφερθεί στο όνομα της “Χρυσής Αυγής”, και πολύ περισσότερο βέβαια να θίξει και να καταδικάσει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Κυριακής, παρόλο που το σχόλιο της “Αυγής” αναφερόταν ακριβώς σε αυτό.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γ.Πατούλης:

“Η διαφαινόμενη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα, έχει πανικοβάλει αυτούς που προωθούν μια λύση στο πρόβλημα με το Κράτος των Σκοπίων, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ο πανικός αυτός τους οδηγεί να χρησιμοποιήσουν γκεμπελικές μεθόδους , για να απαξιώσουν όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αυτό” υποστηρίζει.

“Γκεμπελικής έμπνευσης είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΥΓΗ, μέσα από το οποίο με παρουσιάζει ως πολιτικό πρόσωπο που συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή και «ρίχνει γέφυρες» σε αυτήν, είναι προφανώς όχι μόνο ψευδές, αλλά και κατάπτυστο. Στο συλλαλητήριο συμμετέχω ως απλός πολίτης, που διαθέτει όμως αυτοδιοικητική οντότητα. Δήλωσα ξεκάθαρα πως πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, θα είναι άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και σίγουρα όχι ακραίοι. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να «χαρίσω» στις πολιτικές δυνάμεις των άκρων, τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες που θα βρεθούν αύριο στο Σύνταγμα. Επίσης, έχω επανειλημμένα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, από όπου κι αν προέρχεται, δεξιά ή αριστερά” αναφέρει.

“Περιμένω κι από την εφημερίδα ΑΥΓΗ να καταδικάσει με ξεκάθαρο τρόπο αυτούς που διοργανώνουν αντι-συγκεντρώσεις στην Αθήνα, την ίδια μέρα και ώρα με το συλλαλητήριο κι απειλούν με αίμα, όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν με αυτό. Τους ξεκαθαρίζω τέλος, πως όση λάσπη κι αν πετάξουν προς το πρόσωπό μου, δεν πτοούμαι. Είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι οι πολίτες που με έχουν εμπιστευτεί με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, σε σχέση με τις λίγες δεκάδες καθημερινούς αναγνώστες της συγκεκριμένης εφημερίδας” καταλήγει ο Γ. Πατούλης.

Η “Αυγή” είχε δημοσιεύσει τα ακόλουθα σχόλια:

Πατριδοκάπηλη ψηφοθηρία…

Ότι ο Γ. Πατούλης χρησιμοποιεί την ΚΕΔΕ, επιδιδόμενος μάλιστα σε απροκάλυπτη πατροδικαπηλία, με αφορμή το Μακεδονικό, προκειμένου να προωθήσει την υποψηφιότητά του στην Αθήνα, ήταν φανερό. Χθες, το επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ δηλώνοντας πως η πρωτεύουσα «πρέπει να γίνει το λαμπρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο» και ο ίδιος «θα είναι κοντά στη δημιουργία αυτού του brand name» και «σε όποια θέση και αν χρειαστεί»…

…με άνοιγμα στη Χ.Α.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Πατούλης υπηρετεί τη φιλοδοξία του για τον δήμο με άνοιγμα προς τη Χ.Α. εν όψει της «τιμητικής», όπως είπε, παρουσίας του στο συλλαλητήριο.

Η ερώτηση ήταν σαφής: Αν τον ενοχλεί που η Χ.Α. αποκαλεί το συλλαλητήριο, «συγκέντρωσή μου» και ότι θα υπάρξουν ακραία στοιχεία.

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι πολύς ο κόσμος. Και αν είναι ένα εκατομμύριο δεν νομίζω ότι θα πει κανείς ένα εκατομμύριο Έλληνες ακραίους. Υπ’ αυτή την έννοια εμείς σκεφτόμαστε εθνικά, σκεφτόμαστε πατριωτικά», είπε χωρίς να προχωρήσει σε καμία καταδίκη στη Χ.Α., χωρίς καμία αναφορά στις απειλές, στα πογκρόμ, στις σφαίρες… Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να προχωρήσει σε αντικυβερνητική προπαγάνδα δείχνοντας πού στοχεύει η πατριδοκαπηλία…

Πηγή: avgi.gr

 

Leave a Reply

Top