Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απόφαση χαστούκι στην “παραπολιτική” σπέκουλα! Αθώα η αναισθησιολόγος που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο 4χρονης στο Νοσοκομείο Ηρακλείου το 2015

Απόφαση χαστούκι στην “παραπολιτική” σπέκουλα! Αθώα η αναισθησιολόγος που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο 4χρονης στο Νοσοκομείο Ηρακλείου το 2015

Αθώα έκρινε το δικαστήριο την αναισθησιολόγο για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της μετά την επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του 2015. Η αναισθησιολόγος κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασης, τονίζοντας ότι προέκυψαν νέα ζητήματα λόγω της εξέτασης των πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε εκφράσει την άποψη να κριθεί εκ νέου ένοχη η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης. Η μικρή Μελίνα είχε χάσει τη ζωή της τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από χειρουργείο ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η αναισθησιολόγος στην απολογία της είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολούθησε στο χειρουργείο. Είχε πει ότι έκανε ότι ήταν «ανθρωπίνως δυνατό» για να σώσει το παιδί, αλλά η Μελίνα παρουσίασε μία εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή.

Κατά την έξοδο, από το δικαστήριο, των δικηγόρων της αναισθησιολόγου Γιώργου Στειακάκη και Αλεξάνδρας Σπανάκη τόνισαν ότι “αποδείχθηκε μέσα από μια διεξοδική διαδικασία πως η κατηγορούμενη δεν είχε καμία ευθύνη”. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας της Μελίνας κ. Κοκοσάλης υπογράμμισε πως την Δευτέρα θα κατατεθεί έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

20 − nineteen =

Top