Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αποδομεί την γραμμή υπεράσπισης του Λιγνάδη η συνήγορος της μάρτυρα: Παλαιομοδίτικη η τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» – Προσπαθεί να υποβιβάσει την υπόθεση σε θέαμα της κλειδαρότρυπας

Αποδομεί την γραμμή υπεράσπισης του Λιγνάδη η συνήγορος της μάρτυρα: Παλαιομοδίτικη η τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» – Προσπαθεί να υποβιβάσει την υπόθεση σε θέαμα της κλειδαρότρυπας

Συνήγορος 40χρονης μάρτυρα στην υπόθεση Λιγνάδη: «Παλαιομοδίτικη τακτική δολοφονίας χαρακτήρων»

Για «παλαιομοδίτικη τακτική δολοφονίας χαρακτήρων» κάνει λόγο η συνήγορος της 40χρονης μάρτυρα Γ.Κ. στην υπόθεση Λιγνάδη η οποία το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Χρύσα Παπαδοπούλου κάνει λόγο για προσπάθεια «επίρριψης ευθυνών στα θύματα» και «απελπισμένη προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση της δικηγόρου:

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί αυτή σε θέαμα της κλειδαρότρυπας.

Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες , στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Είναι γνωστό ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων διώκεται ποινικά και αστικά, καθώς η εντολέας μου ουδέποτε έχει συναινέσει στην δημοσιοποίηση οποιουδήποτε δεδομένου που οδηγεί με οποιονδήποτε τρόπο στην ταυτοποίησή της».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

5 + 17 =

Top