Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αποχώρηση Ταλαμάγκα από την ΕΡΤ μετά από 2,5 χρόνια

Αποχώρηση Ταλαμάγκα από την ΕΡΤ μετά από 2,5 χρόνια

Την ειλημμένη εδώ και καιρό απόφασή του, μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας, να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση γνωστοποίησε και επίσημα σήμερα στο ΔΣ της ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

Η απόφαση του Βασίλη Ταλαμάγκα να αποχωρήσει, όπως επιβεβαιώνουν πηγές και από τις δύο πλευρές, δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη σημερινή ερώτηση βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή ούτε με την έντονη στοχοποίηση, από πολλούς κύκλους, της δημόσιας τηλεόρασης την τελευταία περίοδο.

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας επιστρέφει στη θέση του στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου ανήκει οργανικά, ενώ σε αυτά τα 2,5 χρόνια στην ΕΡΤ στη θέση του Γενικού Συντονιστή στον τομέα των Ειδήσεων κατά γενική ομολογία κατέγραψε μία θετική πορεία παρά τις εγγενείς δυσκολίες ενός ραδιοτηλεοπτικού φορέα και μάλιστα δημόσιου, διατηρώντας ιδιαίτερα ζεστές σχέσεις με τους συναδέλφους του αλλά και φέρνοντας αρκετά θετικά αποτελέσματα στον τομέα της ενημέρωσης για τη δημόσια τηλεόραση.

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας, παρά τις κακοτοπιές, την καχυπόψία και τις “τρικλοποδιές”, καταφερε με καθημερινη 24ωρη ( για όσους γνωριζουν) παρουσία, αυτα τα 2,5 χρόνια, να αναβαθμισει εντυπωσιακά το κυρος των Ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, και την εικόνα της ΕΡΤ, στην Ελλαδα αλλα και το εξωτερικό. Ο τομέας της ενημερωσης ξαναβρηκε τα αντανακλαστικα, ενός πραγματικά μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου, με πολλές πρωτιές αλλα και διεθνείς επιτυχίες ( με εικόνα σε πολλά ξένα δίκτυα ), αλλά και με ανάδειξη νέων εκπομπών και νεων προσώπων που προσεδωσαν “βάθος” και “ταυτότητα” στη Δημόσια Τηλεόραση. Τα αποτελέσματα του περάσματος 2,5 χρόνια του Βασίλη Ταλαμάγκα από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης είναι και υπαρκτά και μετρήσιμα …

 

 

 

Leave a Reply

Top