Είστε εδώ

“Από τη Δούρου δεν παίρνεις λεφτά, ακόμα και με την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ,στο στόμα δαγκωμένη, να πας…”

Σε μια αποκαλυπτική στιχομυθία των πολύωρων διαλόγων του κυκλώματος των ” εκβιαστών “, δημοσιογράφων και εκδοτών εφημερίδων και ιστοσελίδων, γίνεται αναφορά και στην περίπτωση της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, αφού όπως αποκαλύπτεται είχε μπει ” στο μάτι ” της σπείρας, εξαιτίας των υψηλών κονδυλίων που διαχειρίζεται η Περιφέρεια… Φαίνεται όμως , ότι … ήταν πολύ ” σκληρή ” για τα … δόντια τους!
Όπως ακούγεται λοιπόν στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ο ένας από τους εκβιαστές ανέφερε ( στο στέλεχος ΔΕΚΟ που προσπάθησε να προσεγγίσει το κύκλωμα ) ότι η Ρένα Δούρου διαχειρίζεται μεγάλα ποσά και η ομάδα θα μπορούσε να εισπράξει και από εκεί χρήματα.
Σε άλλη μάλιστα, συνάντηση μεταξύ των Α.Κ. ( το υψηλόβαθμο στέλεχος σε Δημόσια Εταιρεία που κατήγγειλε το κύκλωμα των εκβιαστών ), Μουσσά και Φράγκου, ο τελευταίος φέρεται να λέει ότι μέσω του Μαυρίκου έπρεπε να επιτεθούν στη ΔΕΗ, με σκοπό να την εκβιάσουν και να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από διαφημίσεις.
Φραγκος και Μουσσάς φαίνονται να ανέφεραν ότι θα έκαναν το ίδιο με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: “Η Δούρου μα%$#@α, για να σου δώσει λεφτά, δεν φτάνει να είσαι… και με την κομματική ταυτότητα δαγκωμένη όπως στο στρατό εκεί να πας δεν θα πάρεις”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *