Είστε εδώ

Απίθανος! Ακόμα και στο … παρά 5, “δωράκι” στα καρτέλ! Ο Μητσοτάκη θυμήθηκε τη Β. Εύβοια, την Καρδίτσα, τα σεισμόπληκτα στο Ηράκλειο και υποσχέθηκε έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ αν ασφαλιστούν οι περιουσίες και για φυσική καταστροφη!

Δεν έχει το … θεό του. Πίσω από κάθε κίνησή του η πριμοδότηση των καρτέλ! Εν προκειμένω των ασφαλιστικών!

Mέτρα που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών εξήγγειλε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός από τα ναυπηγεία Ελευσίνας όπου συμμετείχε σε συζήτηση με πολίτες, με θέμα την οικονομία.

Στο ένα από τα τρία που εξήγγειλε έκλεισε το μάτι στις ασφαλιστικές εταιρίες, υποσχόμενος τους επιπλέον κέρδη

«Σήμερα είμαστε σε θέση να εξαγγείλουμε ακόμη μία παρέμβαση που σχετίζεται με τον ΕΝΦΙΑ και συνδέεται με τις πολιτικές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των φυσικών καταστροφών. Όποιο σπίτι ασφαλίζεται έναντι φυσικών καταστροφών θα έχει επιπλέον έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με αυτόν τον τρόπο λέει πήγαινε στον ιδιώτη για να σου δώσει έκπτωση το κράτος.

Οι ασφαλιστικές θα αισθάνονται σίγουρα ικανοποιημένες που ο πρωθυπουργός πασχίζει με κάθε τρόπο να τις ενισχύσει οικονομικά.

Το θέμα είναι πόσοι από τους πολίτες θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα προς περισσά κέρδη των ασφαλιστικών εταιριών, όταν δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο πρωθυπουργός υπενθύμισε για να μην έχουμε καμία αμφιβολία ποιων τα συμφέροντα προασπίζεται. Και αυτό οι πολίτες που θα κληθούν στις κάλπες στις 21η Μαίου, δεν πρέπει να το ξεχάσουν.

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο “Απίθανος! Ακόμα και στο … παρά 5, “δωράκι” στα καρτέλ! Ο Μητσοτάκη θυμήθηκε τη Β. Εύβοια, την Καρδίτσα, τα σεισμόπληκτα στο Ηράκλειο και υποσχέθηκε έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ αν ασφαλιστούν οι περιουσίες και για φυσική καταστροφη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *