Είστε εδώ

Απίθανη η επαφή αλλά και η προσεγγισιμότητα του Στέφανου Κασσελάκη με τον κόσμο! Με χειροκροτήματα τον υποδέχτηκαν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακης Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στον Βόλο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς το σαββατοκύριακο επισκέπτεται τη Θεσσαλία, ενώ χθες βρισκόταν στη Λάρισα, στο πλαίσιο και του Αναπτυξιακού Συνεδρίου του κόμματος. Σήμερα, ο Σ. Κασσελάκης παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας, όπου και τα μέλη της οργάνωσης τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και η οποία πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Magnes».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, «η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη είναι η πιο σημαντική διαδικασία του κόμματος σε επίπεδο νομού. Κατά την διάρκεια της συνδιάσκεψης, θα υπάρξει ο πολιτικός και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για τις επικείμενες εκλογές το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 17 & 18 Φεβρουαρίου για να εκλεγεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Παράλληλα θα υπάρξουν υποψηφιότητες για αντιπροσώπους για το Συνέδριο όπου οι εκλογές των αντιπροσώπων θα γίνουν παράλληλα με τις εκλογές της Νομαρχιακής. Στην Συνδιάσκεψη μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του κόμματος, να πάρουν τον λόγο και να θέσουν υποψηφιότητα για την Νομαρχιακή Επιτροπή. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι και όσες ψήφισαν στις εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είτε φέτος είτε επί Τσίπρα, είναι μέλη του κόμματος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που χτες εντυπωσίασε ακόμα και αμερικανό δημοσιογράφο με το μέγεθος της προσωπικής του φρουράς η οποία τον συνοδεύει παντού ακόμα και σε κλειστές εκδηλώσεις, περπάτησε μόνος του ασυνόδευτος στο κέντρο του Βόλου συναντώντας αδιαμεσολάβητα πολίτες και επικοινωνόντας μαζί τους από πρώτο χέρι…

Μάλιστα, νωρίτερα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με αγρότες από το μπλόκο του Αλμυρού και συζήτησε μαζί τους για τις διεκδικήσεις και τον αγώνα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *