Είστε εδώ

Απίθανα πράγματα! Μετά τον θείο, προσλαμβάνει “πραιτωριανούς” και ο ανηψιός! 1.264 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία … λίστα στα χειρουργεία στα Νοσοκομεία από έλλειψη ειδικοτήτων και προσωπικού!

Τρεις χιλιάδες παιδιά περιμένουν να χειρουργηθούν στο Παίδων λόγω ελλειψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων, χημειοθεραπείες, αιμοκαθάρσεις και κρίσιμα χειρουργεία είναι στην αναμονή … και το κράτος Μητσοτάκη – Μπακογιαννη προσλαμβάνει κι άλλους … αστυνομικούς!

Άλλη μία πρόκληση, την ώρα που λείπουν υγειονομικοί από το ΕΣΥ και οι μισοί αστυνομικοί και δημοτικοί αστυνομικοί πίνουν φραπέδες στις πλατείες μη έχοντας ουσιαστικά με κάτι να ασχοληθούν, ή αποτελώντας συνοδούς – πολυτελείας των αποκαλούμενων “στόχων”!

Συγκεκριμένα όπως είπε ο ΥΠΕΣ, Μάκης Βορίδης , κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΠΟΠ ΟΤΑ, το επόμενο διάστημα θα τεθεί προς διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα προβλέπει 1.264 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία.

Το νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία, προβλέπει νέες αρμοδιότητες και νέο ρόλο για τους αστυνομικούς, με στόχο να βρίσκονται πιο κοντά στους πολίτες και τις τοπικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης και αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου του συγκεκριμένου σώματος.

Οι διαδικασίες για την πρόσληψη που θα στελεχώσουν τη Δημοτική Αστυνομία σε όλη τη χώρα, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ κατά το παρελθόν το προσωπικό αυτό εξαιρούνταν από τις διαδικασίες πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ και η πρόσληψη γινόταν με τις διατάξεις του ΠΔ 135/06.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων για τους δημοτικούς αστυνόμους από 1.200 σε 1.700 (κατά μέγιστο όριο) ενώ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται και η σχετική προκήρυξη στον ΑΣΕΠ.

– Διαβάστε: Ο Πρωθυπουργός σε ρόλο Μπαλάσκα! Αντί να πάει να επισκεφτεί τα θύματα βιασμών και να περάσει το μήνυμα, πήγε να επισκεφτεί την … Αστυνομία! Τους έδωσε και συγχαρητήρια για τα … αντανακλαστικά τους στις γυναικοκτονίες και τα σεξουαλικά εγκλήματα!!!

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *