Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο! Τρανταχτή ομολογία αποτυχίας η πρόσληψη ιδιώτη Project Manager για τις εκκρεμείς συντάξεις από την κυβέρνηση! Ξενογιαννακοπούλου: “Αμετανόητοι θέλουν να μπάσουν ιδιώτη στον ΕΦΚΑ …”

Απίστευτο! Τρανταχτή ομολογία αποτυχίας η πρόσληψη ιδιώτη Project Manager για τις εκκρεμείς συντάξεις από την κυβέρνηση! Ξενογιαννακοπούλου: “Αμετανόητοι θέλουν να μπάσουν ιδιώτη στον ΕΦΚΑ …”

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί πρότζεκτ μάνατζερ που θα ασχοληθεί, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, αποκλειστικά με τις εκκρεμείς συντάξεις. Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου αποδεχόμενοι ουσιαστικά την αδυναμία της κυβερνησης μετα από 2 χρόνια να χειριστεί το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων για το οποίο ασκούσε δριμύτατη κριτικη ως αντιπολίτευση.

Αμετανόητο χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής κρίσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ.Η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, τόνισε πώς ο πρωθυπουργός ”δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τους χιλιάδες συνταξιούχους που ζουν στην ανέχεια, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα την σύνταξη τους.

Αυτή τη στιγμή οι εκκρεμείς συντάξεις είναι πάνω από 400.000 και έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντί να στηρίξει τον ΕΦΚΑ και να ανακοινώσει τις αναγκαίες μόνιμες προσλήψεις, ανακοίνωσε την πρόσληψη ιδιώτη project manager.

Αυτή είναι η καθαρή ομολογία αποτυχίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εργασίας και της διοίκησης του ΕΦΚΑ. Ταυτόχρονα είναι προφανές και μεθόδευση για να μπει ιδιώτης μέσα στον ΕΦΚΑ.

Εμείς προειδοποιούμε την κυβέρνηση: θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε προσπάθεια που έρχεται να απορρυθμίσει την εργασία και να πλήξει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης”.

Leave a Reply

seven − 3 =

Top