Είστε εδώ

Απίστευτο! Όχημα με … ξένες πινακίδες και το σήμα της Περιφέρειας στο πλάι, καθαριζει τις πινακίδες του δρόμου από τα αυτοκόλλητα!

Τα “έργα και οι ημέρες” του Γιώργου Πατούλη στην θητεία του στην Περιφέρεια Αττικής – που ευτυχώς για τους πολίτες ολοκληρώνεται σε ενάμιση χρόνο περίπου, αφού ούτως η άλλως στο Μαξίμου ούτε να ακούν για ανανέωση του χρίσματος σε εκείνον, δεν θέλουν – θα μείνουν στην μνήμη των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Για την βροντερή απουσία του και την αποποίηση ευθυνών όπου παρέστη ανάγκη αλλά και την ηχηρή παρουσία του σε όλες τις γιορτές και τα πανηγύρια όπου υπήρχαν κάμερες και σέλφι, ακόμα και όταν διακριτικά τον έβγαζαν από το πλάνο (βλ. Ράλι Ακρόπολης). Θα μείνει όμως και ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους επόμενους και για τον τρόπο που έκανε και συνεχίζει να κάνει τις αναθέσεις! Με κριτήρια που έχουν πασχολήσει συχνά πυκνά δημοσιεύματα αλλά και τις επικρίσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με πρώτη από όλες της Δύναμη Ζωής.

Εδώ, όπως καταγγέλλουν πολίτες στα social media, βλέπουμε και το εξής μοναδικό “Πατούλειο” φαινόμενο: Όχημα με ξένες πινακίδες και το σήμα της Περιφέρειας στο πλάι, μεγάλο – μεγάλο, να καθαρίζει τις πινακίδες του δρόμου από τα αυτοκόλλητα! … Είναι πραγματικά άξιο απορίας τι είδους ντιρεκτίβες βάζει στους διαγωνισμούς – όταν τους κάνει – για αναθέσεις έργων, η Περιφέρεια του κ Πατούλη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *